Από την Παρασκευή το βράδυ, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ βρίσκεται στη Ρουμανία, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την CSM.
Η πρωταθλήτρια πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο της CSM, με με τον προπονητή, Δημήτρη Δημητρούλια να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του. Η ομάδα δείχνει πανέτοιμη για να διεκδικήσει αύριο ένα θετικό αποτέλεσμα.
Παράλληλα με την προπόνηση πραγματοποιήθηκε και η τεχνική σύσκεψη των δύο ομάδων με την ΑΕΚ να εκπροσωπεί ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης ενώ στη Ρουμανία μαζί με την αποστολή βρίσκεται και ο Ανδρέας Παπασταμάτης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ξέρει κανείς αν αυτοί έχουν παιχνίδια στα πόδια τους ή ήταν όπως εμείς χωρίς παιχνίδια?
Παμε ΑΕΚΑΡΑ.Μεχρι τελικο.