Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Νίκησε στο Ιβανώφειο με 63-61 τον Ηρακλή και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

O ΠΑΟΚ επέστρεψε από το -15, νίκησε μέσα στο Ιβανώφειο τον Ηρακλή (61-63) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Επόμενος του αντίπαλος θα είναι ο Προμηθέας. 

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ματς, ο Ηρακλής μπήκε δυνατά, πήρε τη μεγαλύτερη έως εκείνο το σημείο διαφορά (17-11) και έδειξε πως δεν θα αφήσει για κανένα λόγο το παιχνίδι στην τύχη του. Με τους Μπόουλιν και Ίμπανκς να πετυχαίνουν δύο μεγάλα σουτ τριών πόντων, το ένα μετά το άλλο, ο "Γηραιός" έτρεξε ένα 9-0 σερί και πήρε μία διαφορά 15 πόντων (29-14). Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει -τουλάχιστον έξω από τα 6,75μ. (είχε 1/9)- όμως με σωστό διάβασμα των φάσεων κυρίως από τον Ζερμέιν Λοβ, επέστρεψε στο ματς πριν ηχήσει η κόρνα του πρώτου μέρους (30-26). 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον ίδιο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, με τα λάθη και τα άστοχα σουτ να στοιχιώνουν την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του "Γηραιού" να βρίσκουν ελεύθερα σουτ στον αιφνιδιασμό και να ανεβάζουν και πάλι τη διαφορά στο +9 (37-28). Ο Ζερμέιν Λοβ όμως ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει και με συνεχόμενους πόντους του, γύρισε το ματς και μείωσε σε 37-32. Ο Δικέφαλος μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα κενά διαστήματα των γηπεδούχων και μάλιστα πέρασε και μπροστά με 43-42 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, κάνοντας ντέρμπι από το πουθενά το ματς. Οι Γκρίφιν και Λοβ συνέχιζαν να σκοράρουν, ο Ηρακλής έδειχνε να μην έχει λύσεις επιθετικά και η ομάδα του Λυκογιάννη ανέβασε στο +10 τη διαφορά για πρώτη φορά στο ματς (42-52).Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πραγματοποίησε μία μεγάλη ανατροπή, όμως στα τελευταία λεπτά αυτή η διαφορά που είχε χτίσει είδε να εξανεμίζεται γρήγορα. Το σκορ ήταν 61-63 στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Σαγκς αστόχησε στο φινάλε και έτσι ο Δικέφαλος προκρίθηκε στον ημιτελικό όπου εκεί θα βρει τον Προμηθέα.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 30-26, 42-43, 61-63.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ