Για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του και τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε απέναντι στην ΑΕΚ μίλησε ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ. Αναλυτικά είπε στην COSMOTE:
«Προτιμώ να κρατήσω το μεγάλο παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες μου. Τα γκολ της ΑΕΚ προήλθαν από ατομικές ενέργειες, αφού διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΚ με τέσσερις ευκαιρίες έκανε τέσσερα γκολ. Εμείς είχαμε πιο… καθαρές ευκαιρίες. Ηρθαμε εδώ να παίξουμε με τόλμη. Ότι παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Παρ’ ότι δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και… πέντε σήμερα! Εάν είμαι περήφανος για τους παίκτες μου είναι γιατί έχουν αυτό το πνεύμα και μας κρατάει ζωντανούς για τη ρεβάνς».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
