Ο αγώνας της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League δεν θα διεξαχθεί στο Σαν Σεμπαστιάν αλλά στο Τορίνο, εξαιτίας του Covid-19.
Οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν προγραμματισμένο να βρίσκονται στην χώρα των Βάσκων και το Anoeta στις 18 Φεβρουαρίου για τη φάση των «32» του Europa League. Τελικά αυτό δεν θα συμβεί, αφού ο αγώνα θα γίνει στο γήπεδο της Γιουβέντους έπειτα από απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης να ακυρώσει όλες τις αφίξεις από περιοχής που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό. Η Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει κανονικά την Σοδιεδάδ στο Old Trafford στις 25 του μήνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!