Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πικέ: Το 85% των διαιτητών, ευνοούν τη Ρεάλ!

Έριξε λάδι στη φωτιά ο Ζεράρ Πικέ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ζεράρ Πικέ αρκετές φορές έχει αναφερθεί στις σχέσεις της Ρέαλ με την... διαιτησία, φτάνοντας σε σημείο να δηλώσει πως το 85% των ρέφερι είναι οπαδοί της «Βασίλισσας».

Αυτή την δήλωση επανέλαβε και σε πρόσφατη συνέντευξη του στον youtuber DjMaRiiO όπου αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα των διαιτητών και είπε: «Ένας πρώην διαιτητής, δεν θυμάμαι ποιος, ίσως ο Ιτουράλδε (σ.σ. Γονθάλεθ, πρώην διεθνής διαιτητής), έλεγε ότι το 85% των διαιτητών είναι φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ένα στατιστικό που ειπώθηκε, μπορείς να το δεις. Πως, λοιπόν, να μην σφυρίζουν υπέρ της Ρεάλ;» και πρόσθεσε: «Ασυναίσθητα, αλλά πως να μην γείρουν προς μια πλευρά εις βάρος της άλλης; Στο τέλος, αν είσαι φίλος του συλλόγου... Σέβομαι απολύτως τον επαγγελματισμό των διαιτητών. Ξέρω ότι προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά, αλλά όταν φτάνει μια στιγμή αμφιβολίας...».

Παρότι ο... οικοδεσπότης της συνέντευξης είναι υποστηρικτής της Ρεάλ, ο Πικέ δεν σταμάτησε και του... την είπε: «είστε τόσο συνηθισμένοι να σας τα δίνουν όλα. Αυτό που συνέβη πέρυσι μετά την διακοπή είναι ό,τι πιο απίθανο έχω δει στην ζωη μου. Σε έναν αγώνα στο Σαν Σεμπαστιάν (αναφέρονταν στο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2), όπου υπάρχουν τέσσερις αμφισβητούμενες φάσεις, τις σφυρίζουν όλες υπέρ της. Είστε συνηθισμένοι να παίρνετε τα σφυρίγματα και μετά όταν δεν το σφυρίζουν, λέτε ότι μπορούσε να σφυριχτεί» ενώ παραδέχθηκε πως οι... μεγάλη ευνοούνται σε σχέση με τους μικρότερους αλλά και πάλι μίλησε για τη Ρεάλ: «είναι ξεκάθαρο ότι οι μεγάλοι ευνοούμαστε πολύ περισσότερο από τους μικρούς. Εσύ μπορείς να κάνεις ότι συγκρίσεις θέλεις, αλλά ιστορικά η διαιτησία έχει ευνοήσει περισσότερο την Ρεάλ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ