Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θλάση ο Αβραάμ, με δυο στόπερ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ο 32χρονος στόπερ θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει υποστεί θλάση προσαγωγού στο δεξί ισχίο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έγινε αναγκαστική αναμέτρηση στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, με τον Μπουχαλάκη να παίρνει τη θέση του στο 72ο λεπτό.

Σήμερα έγινε γνωστό πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του μήνα, τουλάχιστον.

Συνεπώς, θα χάσει τα δύο ματς με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη αναμέτρηση (18/2), η οποία θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχή ο Ρούμπεν Σεμέδο. Διότι αποβλήθηκε στο ματς με την Πόρτο για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οπότε, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Ουσεϊνού Μπα από στόπερ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ