Να αποδείξει, πως η εντός έδρας ήττα-σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννενα, ήταν μια κακή παρένθεση θέλει η ΑΕΚ. Η οποία, σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι, αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (NOVASPORTS 1 HD / aek365), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, που είχε χτίσει ένα καλό σερί με πέντε σερί νίκες συν την τσάμπα ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα, πριν έρθει η ήττα – πισωγύρισμα της Τετάρτης, θέλει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, με αγωνιστική πειθαρχία και να φύγει με το διπλό από την Κρήτη για να επιστρέψει στις επιτυχίες και στα τρίποντα. Σίγουρα, η σημερινή μάχη απέναντι στον ΟΦΗ που μετρά τέσσερις σερί ήττες (τελευταία από τον Αστέρα) και μια ισοπαλία, κρύβει δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Τις οποίες η ομάδα επιβάλλεται να ξεπεράσει και να καθαρίσει τη νίκη. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλο Χιμένεθ, για την σημερινή αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Πέτρο Μάνταλο, Παναγιώτη Τσιντώτα, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Μάριο Μιτάι. Επίσης, στην Αθήνα έμεινε ο Μάρκο Λιβάγια που μπαίνει στο “ψυγείο” αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, ενώ εκτός είναι και ο Εμάνουελ Ινσούα που αναζητειται τρόπος να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Νασίμ Χνιντ, ενώ επιστρέφει ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου που είναι απόλυτα καλά πλέον. Ο Μανόλο Χιμένεθ για το σημερινό παιχνίδι έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν με ένταση στον αγωνιστικό χώρο πράγμα που δεν είδαμε κόντρα στον ΠΑΣ, να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να ακολουθήσουν το πλάνο. Όσον αφορά, τώρα, το πιθανό σχήμα και τις πιθανές επιλογές του προπονητή, όλα δείχνουν πως πάμε σε ένα 4-3-3 και πάλι, με τον Αθανασιάδη στα δοκάρια, τους Μπακάκη – Λόπες στα άκρα και τους Νεντελτσιάρου – Λάτσι ή Σβάρνα στα στόπερ. Στον άξονα η τριάδα με τον Σιμόες κόφτη και τους Γαλανόπουλο – Σάκχοφ εσωτερικούς μοιάζει δεδομένη, ενώ στην τριπλέτα της επίθεσης τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Ο Ανσαριφάρντ έχει προβάδισμα να ξεκινήσει από την αρχή και πιθανότατα θα έχει στις πλευρές τον Τάνκοβιτς αριστερά και τον Αλμπάνη ή τον Μαχαίρα δεξιά, αν αποφασιστεί να μείνει ο Γκαρσία στον πάγκο για διαχείριση αφού έρχεται από σερί και δύσκολα παιχνίδια καταπόνησης με κυριότερο αυτό της Τούμπας. Είναι αυτονόητο πως αν ο Μανόλο αποφασίσει να ξεκινήσει με τον Γκαρσία αυτό θα γίνει χρησιμοποιώντας τον δεξιά από την αρχή και αριστερά θα διατηρηθεί ο Τάνκοβιτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλά αυτό με τον Τσιγκρίνσκι είναι άνω ποταμών.
Ήταν τραυματίας μετά τον Παναιτωλικό , γύρισε με Γιάννενα βασικός και χάσαμε , τρία φάγαμε απο οσφπ βασικός ο λεγάμενος.Τώρα πάλι τραυματίας.Σβάρνας - Νέντε - Λάτσι , αυτοί είναι τέλος.Απορώ εκεί στη διοίκηση τι βλέπουν (αν βλέπουν) και τι κάνουν.
Σήμερα νομίζω θα νικήσουμε , ο ΟΦΗ είναι σε πτώση , πέντε σερί ήττες έχει ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κ.ΣΠΥΡ.
Τέσσερις σερί ήττες και πέντε ματς να νικήσει αλλά αυτό δεν παύει να λέει ότι είναι σε πτώση
Ελπιζω να το παρουμε το ντερμπακι
Φορτσα ΑΕΚαρα
Το 'ντερμπακι'; Ρε που φτάσαμε...
Σημερα να δουμε για πρωτη φορα τον Νεντε με τον Λατσι ο Σβαρνας ας καθισει παγκο να παρει ανασες.
μονο αεκ
Εγω αυτο που εχω να πω μετα τα τελευταια γεγονοτα ειναι τα εξης , ξαναθελω εναν Ριβαλντο στα 35 του στην ΑΕΚ , και για το πρεστιζ εκτος των αλλων. Με τη νικη ΑΕΚαρα μου .
Ben Arfa στα 33 για το βασικό μας δεκάρι με μπακ απ τον Μάνταλο.Παίζει στην Γαλλία φέτος και είναι ακόμη και τώρα πολύ καλός, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι... άμα η διοίκηση θέλει να κάνει ένα μπαμ , αυτός είναι ότι πρέπει αλλά εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.
Αντε ρε ΑΕΚαρα να περάσουμε πάλι στην 2η θέση και να φύγει αυτό το Τετάρτη Κυριακή και να μπορέσει ο Manolo να δουλέψει την ομάδα όπως θέλει... Η 11αδα που πιστεύω οτι θα κατεβάσει ο Jimenez
: Αθανασιάδης - Μπακάκης Nedelcearu Laci Lopes - Simoes Γαλανόπουλος Shakhov - Levi Garcia Tankovic Karim
Εναν εμπιστο ινσαιντερ ειχαμε και εμεις,παει κι αυτος.
Η μηπως θα γινει κανα μπαμ σημερα Βασιλη;;εχουμε ελπιδες;;;
Φαντάζομαι ότι τρολάρεις ... Γιατί πήξαμε στους insiders... Οι πραγματικοί insiders σίγουρα δεν γράφουν τις πληροφορίες τους στα social και στα sites... Αν μαζέψω όλα αυτά που έχουμε διαβάσει εδώ μέσα από το πότε θα τελειώσει το γήπεδο μέχρι για μεταγραφές θα γελάμε 1 μήνα...