Η αγωνιστική δραστηριότητα, για τον Ιανουάριο, στο Basketball Champions League ολοκληρώθηκε και η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε την καλύτερη πεντάδα, για τον μήνα που φεύγει.
Μέλος της κορυφαίας πεντάδας είναι και ο Κιθ Λάνγκφορντ, καθώς, στα παιχνίδια με Τσμόκι Μινσκ και Χάποελ Χολόν, ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ κατέγραψε 25,5 πόντους/μέσο όρο με 55% στα εντός παιδιάς, ενώ κατέβασε και 6 ριμπάουντ.
Στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης για τον Ιανουάριο συμπεριλήφθηκαν επίσης ο γκαρντ των Μπάκεν Μπίαρς, Κιου Τζέι Πίτερσον, ο φόργουορντ της Καρσίγιακα, Ρέιμαρ Μόργκαν, ο φόργουορντ της Στρασμπούρ, Μπόνζι Κόλσον, και ο σέντερ της Τόφας, Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!