Μπορεί ο Τόμας Τούχελ να μην κατάφερε να πανηγυρίσει χθες στο ντεμπούτο του στην Premier League στον πάγκο της Τσέλσι (0-0 με τη Γουλβς), όμως κατάφερε να καταγράψει ένα ρεκόρ, ξεπερνώντας ακόμα και τον Πεπ Γκουαρντιόλα.
Κι αυτό διότι η Τσέλσι ολοκλήρωσε χθες το παιχνίδι του Stamford Bridge με 820 πάσες έχοντας 78.9% κατοχής της μπάλας, κάτι που κανένας προπονητής δεν είχε πετύχει στο πρώτο παιχνίδι του στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Ούτε ο Γκουαρντιόλα δεν έφτασε σε τέτοιο ρεκόρ στις 13 Αυγούστου 2016 όταν έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Σαουθάμπτον (2-1).
Τότε η Σίτι έφτασε 681 πάσες και το ποσοστό κατοχής της μπάλας παρέμεινε στο 76%.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
