Ο Μπομπ Μπράντλεϊ θα παραμείνει ομοσπονδιακός προπονητής στις Η.Π.Α. μέχρι το 2014 καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Σε ανακοίνωση της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των Η.Π.Α. αναφέρει τα εξής: «Συμφωνήσαμε με τον προπονητή της εθνικής Ανδρών Μπομπ Μπράντλεϊ για την επέκταση του συμβολαίου του. Αυτή η ανανέωση θα κρατήσει τον επιτυχημένο προπονητή στην θέση του μέχρι το 2014».
Ο Μπράντλεϊ ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα και με την εξέλιξη αυτή η διοίκηση της αγγλικής ομάδας είναι υποχρεωμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις για να βρει τον αντικαταστάτη του Μάρτιν Ο' Νηλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
