Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πιόλι: Ζήτησε συγγνώμη ο Ζλάταν, σαν μεγάλος πρωταθλητής που είναι (VIDEOS)

Ο προπονητής της Μίλαν υποστήριξε πως ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν μετανιωμένος για την αποβολή του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο 58ο λεπτό, του προημιτελικού με την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας, η Μίλαν έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον Αλεξάντερ Κολάροφ.

Την πρώτη, ο Σουηδός την είχε αντικρίσει, στο πρώτο ημίχρονο, στην αψιμαχία που είχε με τον Ρομέλου Λουκάκου.

Τελικά, η Μίλαν αποκλείστηκε, 2-1 με γκολ στο 97', και ο Στέφανο Πιόλι αποκάλυψε πως ο Ιμπραΐιμοβιτς ζήτησε συγγνώμη, για την αποβολή.

Όπως τόνισε ο προπονητής της Μίλαν: "Ο Ζλάταν ζήτησε συγγνώμη γιατί γνωρίζει ότι έβαλε την ομάδα σε κακή θέση. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και πρωταθλητής. Σίγουρα πάντως το γεγονός ότι μείναμε με παίκτη λιγότερο έκανε το παιχνίδι ακόμα πιο σκληρό. Ηταν σημείο κλειδί. Δεν έπρεπε να συμβεί αλλά δυστυχώς έγινε και πληρώσαμε το τίμημα στα τελευταία 30 λεπτά, γιατί ήμασταν κουρασμένοι. Ετσι δεν θα πάμε σπίτια μας με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά κοιτάμε μπροστά για να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ