Δεν το... κουνάει από το Μιλάνο ο Λαουτάρο Μαρτίνες! Ο Αργεντινός φορ φέρεται να έχει φτάσει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Ίντερ για την επέκταση του συμβολαίου του. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο Λαουτάρο θα υπογράψει το επόμενο διάστημα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, επεκτείνοντας κατά έναν χρόνο το υπάρχον. Παράλληλα, θα του τοποθετηθεί και πάλι η ίδια με την προηγούμενη ρήτρα, η οποία αγγίζει τα 111 εκατ. ευρώ, θέλοντας έτσι οι «νερατζούρι» να κόψουν την... όρεξη των ενδιαφερόμενων.
Την ίδια ώρα, θα υπάρχει πιθανότατα και ρήτρα... «αντί-Γιουβέντους». Σύμφωνα με αυτή, αν η Μεγάλη Κυρία θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, τότε θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 150 εκατ. ευρώ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!