Σε πλήρη συμφωνία με την Ρόζενμμοργκ για την παραχώρηση του Ματίας Μπιάρσμιρ έχει έρθει ο Παναθηναϊκός χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για πώληση ή για δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στην μέρα αφού και ο Μπιάρσμιρ έχει δώσει την συγκατάθεση του για την μεταγραφή αφού έβλεπε ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα είχε πολλές ευκαιρίες να αγωνιστεί. Ο Σουηδός αμυντικός θα ξαναέρθει λίαν συντόμως στην Ελλάδα αφού η Ρόζενμποργκ έχει κληρωθεί στο ίδιο γκρουπ με τον Άρη για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Πλέον δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα να αποκτηθεί ακόμη ένας αμυντικός με τα ονόματα των Ρίβας, Ζε Κάστρο και Ντουγκλάο να επανέρχονται στο προσκήνιο. Το πιο πιθανό όμως να μην γίνει κάποια άλλη μεταγραφή στην άμυνα αφού για εκεί υπολογίζεται και ο Κώστας Κατσουράνης.
Σε ομάδα της Νότιας Αφρικής ο Μουν
Δεν επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μπράις Μουν, τουλάχιστον γι΄ ακόμη ένα χρόνο. Οπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των «πρασίνων», ο Νοτιοαφρικανός παίκτης παραχωρήθηκε και πάλι δανεικός, αυτή τη φορά στην ομάδα της χώρας του, Λαμόντβιλ Γκόλντεν Άροους.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Λαμόντβιλ Γκόλντεν Αροους για την παραχώρηση του Μπράις Μουν με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!