Τρεις και πλέον ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα πρωτοδικών η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μετά τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε για σεξουαλική της κακοποίηση από παράγοντα της ιστιοπλοΐας πριν από 23 χρόνια.
«Σήμερα κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Ελπίζω με αφορμή αυτήν να βγουν και άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση να μιλήσουν έτσι ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού», τόνισε η Σοφία Μπεκατώρου βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κυρα μου ας τα ξεπεράσουμε όλα και τα ιδιοτελή συμφέροντα που Ισως να σκεφτεί κάποιος πονηρός ή τα 20 χρόνια μετά...ολα...Το οτι διαπόμπευεις όμως είναι πολυ λαθος χειρισμός κι ύποπτος γιατί για ενα τοσο σοβαρο θεμα χωρίς να συμβουλευτείς δικηγόρο πρώτα είναι απίστευτο... Και μιλαμε για Ολυμπιονίκη που έχει δει πράγματα τουλάχιστον κι όχι μια γυναίκα απο χωριό χωρίς να συναναστρεφεται με μανατζερς και κόσμο...
..ναί! Μπράβο! Δεν μας λέει όμως την βουλευτική θέση την θέλει τώρα η θα περιμένει ως τις εκλογές!
Εννοείται να μιλήσουν αλλά γρήγορα...
Μπράβο Σοφία!Μακάρι να βγουν όλες οι γυναίκες να μιλήσουν
Βεβαίως να τα καταγγείλει . Εάν ο τύπος είναι κατα συρροήν βιαστής , θα έχει προσπαθήσει να βιάσει και άλλες συναθλήτριας της Μπεκατωρου. Όμως αυτές είχαν τη δύναμη να ξεφύγουν , να μην κάτσουν. Και ενδεχόμενα να έχασαν μια παγκόσμια ή ολυμπιακή διάκριση. Η Μπεκατωρου μετά απο γλυκόλογα και χαϊδέματα μπήκε στο δωμάτιο του. Κάτι που είπε η ίδια , κάτι που είπε ο Μπουντούρης. Και ακολούθησε και διάκριση.
Αυτό ακριβώς βγήκε μετά από 20 χρόνια να καταγγείλει. Ότι δεν πρέπει ταλαντούχα κορίτσια να "περνάνε από τον πάγκο" για να μπορέσουν να κυνηγήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Δεν αρνείται ότι του "έκατσε" όπως λες εσύ, λέει ότι δεν είχε άλλη επιλογή(προκειμένου να δει τους κόπους της να ανταμείβονται). Εκτός και αν τα 2 Ολυμπιακά και τα υπόλοιπα 8 μετάλλια σε Παγκόσμια/Ευρωπαϊκά δεν τα κέρδισε με την αξία της αλλά με τον Μπουντούρη να οδηγεί το σκάφος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της.
Το πόσο καλή ήταν, το απέδειξε η ίδια. Η λογική του "τα ήθελε ο κ*λος της", "ας μην πήγαινε στο δωμάτιο", "ναι, αλλά έκανε τη δουλειά της" δείχνουν το πόσο συντηρητική είναι η κοινωνία μας, ειδικά απέναντι στις γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση οι κοπέλες που αναφέρεις να μην είναι στο πλευρό της Μπεκατώρου. Αλλά αν έβγαιναν αυτές ή η ίδια η Μπεκατώρου πριν γίνει Ολυμπιονίκης να τα πουν, οι ίδιοι μηχανισμοί που προστατεύουν τα πολιτικά κατακάθια θα τις είχαν ξεσκίσει ως "αποτυχημένες" που ήθελαν το "κάτι παραπάνω" για να σώσουν τομάρια σαν τον Μπουντούρη που κρύβονται πίσω από πολιτικές γνωριμίες. Τώρα μιλάει όμως μία δις Ολυμπιονίκης με την οποία όλοι αυτοί οι ξεφτιλισμένοι έχουν βγάλει φωτογραφίες.
Τέλος, και δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, είναι υποκριτικό να λέγεται ότι η Μπεκατώρου έκανε ό,τι έκανε για να προωθήσει την καριέρα που αποδεδειγμένα άξιζε να έχει όταν πριν κάθε εκλογές τα 2/3 των Ελλήνων διανυκτερεύουν στα πολιτικά γραφεία και ζητούν προνομιακή μεταχείριση για αυτούς και τα παιδιά τους.
Λυπηρό να υπάρχουν dislikes σε ένα τέτοιο σχόλιο, και μάλιστα από οπαδούς της ΑΕΚ.
Όποιοι κάνουν ντισλαικ μάλλον είναι επίδοξοι βιαστές