Στον "αέρα" βρίσκεται η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα, όπως μετέδωσε ο bwinΣΠΟΡ FM 94.6.
Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα αρνήθηκε να στείλει στον Παναθηναϊκό μια εγγυητική, ύψους περίπου 400.000 ευρώ.
Έχοντας στο μυαλό τους τι είχε συμβεί με την μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη στην Πάρμα, πριν από μερικά χρόνια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλησαν να διασφαλιστούν, για αυτό και ζήτησαν να καταβληθεί η εγγυητική.
Όμως, η Πάρμα αρνήθηκε να καταθέσει εγγυητική, με τον Παναθηναϊκό να ζητάει τα χρήματα αυτά να του δοθούν μέχρι και τα μέσα Φλεβάρη, άρα παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει άποψη η ιταλική ομάδα και τελικά να προχωρήσει κανονικά το ζήτημα της μεταγραφής του Ζαγαρίτη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!