Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επίθεση στο Μετρό: Πληροφορίες ότι αναγνωρίστηκαν οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σημαντική πρόοδος στην έρευνα και πιθανόν τα δύο πρόσωπα να είναι γνωστά πλέον στην ΕΛ.ΑΣ.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σημαντικές θετικές εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στην ταυτοποίηση των δύο νεαρών αρνητών της μάσκας, δραστών της επίθεσης κατά του υπαλλήλου της ΣΤΑΣΥ στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι δίνεται εικόνα στασιμότητας στην έρευνα, υπάρχει σημαντική πρόοδος και πιθανόν τα δύο πρόσωπα να είναι γνωστά πλέον στην ΕΛ.ΑΣ.

Επιπλέον, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει και ορισμένα στοιχεία για τις κινήσεις τους και τι έπραξαν πριν και μετά την επίθεση κατά του ελεγκτή που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη (κινήθηκαν μεταξύ σταθμού Αγίου Αντωνίου και στο Μοναστηράκι).

Με βάση αυτά τα δεδομένα πιθανόν να μην χρειαστεί η δημοσιοποίηση φωτογραφιών τους από τις αστυνομικές Αρχές και οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στη συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων και στη σύλληψη τους με κλειδί την πιθανή αναγνώριση τους από το θύμα της επίθεσης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ