Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

Η ορκωμοσία αναμένεται να είναι ξεχωριστή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τουλάχιστον… εντυπωσιακή θα είναι η τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν την ερχόμενη Τετάρτη καθώς σε αυτή θα τραγουδήσουν δύο από τις μεγαλύτερες σταρ των ΗΠΑ, η Lady Gaga και η Τζένιφερ Λόπεζ.

Οι δύο καλλιτέχνιδες θα τραγουδήσουν μαζί και με άλλους κατά την τελετή της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου και στην οποία θα συμμετάσχουν ακόμη ένας μαύρος πυροσβέστης από την Τζόρτζια, μία πρώην Νέα Δαφνοστεφής Ποιήτρια, ένας καθολικός ιερέας και ένας πάστορας από τη γενέτειρα του Μπάιντεν, το Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέρ. Σκοπός σύμφωνα με την ομάδα του Μπάιντεν είναι αυτή η ορκωμοσία να είναι «μια βιτρίνα της διαφορετικότητας στην Αμερική»

Η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και η Λόπεζ θα δώσει μια μουσική παράσταση.

«Αντιπροσωπεύουν μία σαφή εικόνα της μεγάλης διαφορετικότητας που υπάρχει στο σπουδαίο έθνος μας», ανέφερε σήμερα η ομάδα του σε δήλωση που εξέδωσε και στην οποία προσθέτει πως αντανακλούν «το σταθερό όραμα» του Μπάιντεν και της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις «για ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική ιστορία μας, στο οποίο είμαστε μια Αμερική που θα ξεπεράσει ενωμένη τις βαθιές διαιρέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός μας, ενώνοντας τη χώρα και αποκαθιστώντας την ψυχή του έθνους μας».

Η τελετή της ορκωμοσίας θα είναι περιορισμένη εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19 και των αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια αφού ένας όχλος υποστηρικτών του Τραμπ επιτέθηκε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ επιδιώκοντας να αποτρέψει την επικύρωση της νίκης του Μπάιντεν από το νομοθετικό σώμα.

Το κοινό δεν θα μπορεί να είναι παρόν για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία που θα γίνει στον δυτικό τομέα του κτιρίου του Καπιτωλίου, ο οποίος έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς.

Την ίδια στιγμή σε μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή στα πλαίσια της ορκωμοσίας στις 20/1 θα τραγουσήσουν οι Τζον Μπον Τζόβι, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Ντέμι Λοβάτο. Οι σούπερ σταρ της μουσικής θα συμμετάσχουν στο Celebrating America - μια ζωντανή εκπομπή 90 λεπτών που διοργανώθηκε από τον Τομ Χανκς.

Οι καλλιτέχνες υποστήριξαν σθεναρά την εκλογή Μπάιντεν, ενώ υπήρξαν πολέμιοι του απερχόμενου προέδρου Πλανητάρχη, ασκώντας έντονη κριτική στην πολιτική Τραμπ.

Η εκπομπή θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου σε πολλά δίκτυα μετάδοσης. Θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στο YouTube, το Facebook, το Twitter και το Twitch.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ