Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Για να μαθουμε και κατι σημερα. Κομμενο απο τους επισημους κανονες της fifa...
A player in an offside position at the moment the ball is played or touched* by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by (εχει διαφορα απο κατω, βαζω αυτό που είναι στην συγκεκριμένη φαση)
rebounded or been deflected off the goalpost, crossbar or an opponent.
Για να σας το πω πιο απλα, αν δεν ακουμπαγε ο αμυντικος αλλα την έσωζε ο τερματοφύλακας και σκοραρε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο Λιβάγια απο την ιδια εκκινηση θα ηταν οφσάιντ? Simple. Δεν ειναι ποτε αργά να μαθουμε το αθλημα που βλεπουμε καθε βδομαδα.
Το λεει ήδη αυτό που πόσταρες την απάντηση. Για να τα λέμε κι ελληνικά: Ο παίκτης είναι οφσάιντ όταν παίρνει την μπάλα από γκελ ή επαναφορά σε δοκάρι ή αντίπαλο. Η προσπάθεια για απόκρουση/άμυνα δε λογίζεται ως αλλαγή κατοχής, οπότε το οφσάιντ δίνεται κανονικά.
Ναι φίλε μου πάλι offside θα ήταν αν δεν έβρισκε ο αμυντικός αλλά την έσωζε ο τερματοφύλακας. Υπάρχει και οδηγία γι' αυτό στο Laws of the game στη σελίδα 210 με γραφική απεικόνιση με το σχολιασμό:
An attacker in an offside position (B) is penalised for playing or touching the ball that rebounds or is deflected from a deliberate save by a player from the defending team (C) having been in an offside position when the ball was last touched or is played by a team-mate.
Η φάση δεν εκλέχθηκε σωστά, η μπαλα παει γκολ και η επαφή με το κεφάλι αντιπάλου την στέλνει στο δοκαρι ,εκεί πλεον ακόμα και απο θέση οφσάιντ επειδη έρχεται απο αντιπαλο το γκολ ειναι κανονικό.
Κατα τ άλλα ο ρουλης λεει μια φαση εκανε η ΑΕΚ ενω υπαρχει η φαση στο 90 με το δοκάρι ,το σουτ του Καριμ στο 50 και το γκολ φυσικα, η στατιστική υπηρεσία μετράει 7 τελικές btw
Καθαρο γκολ μας ακυρωνει ο κορακας.Η μπαλα δεν παει στο δοκαρι απο την κεφαλια του Ανσαριφαρντ αλλα βρισκει στο κεφαλι του αμυντικου που τον μαρκαρει.Φαινεται καθαρα απο την καμερα πισω απο το τερμα αλλα μην περιμενετε και πολλα απο την νοβα.
Ο αμυντικός δεν την στελνει εθελουσια προς τα πισω, ουτε εχει σημασία που κατεληγε ή κατέληξε η μπαλα. Ο κανονισμός για το οφσαιντ ειναι απλος. Βλεπετε μπαλα πανω απο 15-20 χρονια οι περισσότεροι. Μαθετε τα βασικα... Φιλικα.
Εισαι σωστος Αδελφε.Αν δεν εβρισκε στο κεφαλι του αμυντικου του αρη θα εχει γραψει.
Μόνο εγώ βλέπω ότι υπάρχει παίχτης σκουλήκι στο δεύτερο δοκάρι, ενώ στο var γίνεται αόρατος?
Εννοεις όταν σκοραρει ο Λιβαγια? Ειναι αυτος που ειχε παει στον Καρίμ και έφαγε τουμπα και εφτασε στο δοκαρι. Την ωρα που κανει την κεφαλια ο Καριμ, ο Λιβαγια ειναι ελαχιστα οφσαιντ.
Που ρε μυστη μου?
Την ώρα που ο μάρκο πιάνει τη κεφάλια δεν υπάρχει άλλος αμυντικός εκεί κοντά, παρά μόνο αυτός που τον μαρκάρει..
*την ώρα που ο καριμ πιάνει την κεφαλιά
Οχι φίλε.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Ο Μάρκος ο Λιβάγια! Μια από τις μεγαλύτερες παιχτούρες που πάτησαν ελληνικά γήπεδα. Απο την εποχή του Ριβάλντο και του Σκόκο ο καλύτερο ξένος παίκτης που έπαιξε στην ΑΕΚαρα. Ανανέωσε και μείνε για πάντα στην ΑΕΚ Μάρκο!!!!! Εχει η αγάπη του κόσμου σκαμπανεβάσματα.
φιλε δημητρη καλα τα λες ετσι επιτελους και καποιος και καποιοι αλλοι αναγνωριζουν οτι ειναι ανθρωποι οι παιχτες και εχουν και οι ιδιοι ψυχολογικα λογο της καραντινας μερικοι ομως το χαβα τους να σε καλα κι ασε να σου λενε διαφορα απλα γκρινιαρηδες και αχαριστοι που το παιζουν ταχα προπονητακια και ποδοσφαιριστες που παιζουν φιφα και προ κι νομιζουν οτι ξερουν κι απο μπαλα.
Ναι 1.5 εκ ασε μας ρε φιλε ας φυγει ο κυκλος του στην ΑΕΚ εχει κλεισει ας παει στο καλο.
ασε μας ρε φιλε R21 AEK απο το περσινο πρωταθλημα ολοι ξεραμε οτι δε ειχαμε καθαρο εξτρεμ και εβαλε τον λιβαγια να καλυψει αυτην την θεση εκανε τα μεγιστα περυσι αναδειχτικε καλυτερος παιχτης του πρωταθληματος μετα το παιζατε φιγουρα στους γαυρους και οταν χασαμε στο κυπελλο τα εκμηδενισατε ολα μα ολα λεμε και τι δε εχει ακουσει αυτος ο παιχτης ακομα και ο μεσσι να ερχοταν στην ΑΕΚ και εκανε το ιδιο παλι θα τον σταυρωνατε ευτυχως παιχτες του υψους μεσσι που δε ερχονται στην ελλαδα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχουν γλυτωσει την κλαψα καλα καλνει που ζηταει τοσα πρωταθλημα πηρε με τις ενεργειες του ασχετος αν ηταν ο λαζαρος και περυσι ολα μονος του τα εκανε αντε απο εκει.
Ο λιβάγια στο Τσάμπιονς προπερσυ την κρέμασε ομάδα και φέραμε 0 βαθμους ουτε τα μισά χρόνια δεν έχει μπάλα στο συμβόλαιο του καθότανε καιρός να μας χαιρετάει ότι ήταν να προσφερει το προσφερε
αυτα συμβαινουν φιλε επισης ο αλλος το προκαλεσε αυτο μετα το τελος 1-1 στο οακα με την βιντι και επαιξε αλλα και παλι με αγιαξ εφαγε αδικα 2 κιτρινη καρτα στο χερι σαν να ηθελαν να αποβληθει επιτηδες αλλωστε εγινα και επεισοδια σε εκεινο το ματς αλλα σε γενικες γραμμες εχει προσφερει τα μεγιστα φιλε στο λεω ακομα κι ο λιβαγια να μην ηταν τιμωριμενος παλι 0 βαθμους θα περναμε οποτε μη λες πολλα.
Γκολ καθαρό.. Δεν ήταν οφσάιντ...
Ρε παιδιά τι λέτε ότι δεν ήταν οφσάιντ; Πατήστε παύση στο 0.11, Ακόμη κι από το βίντεο είναι οφθαλμοφανές, μιας και η γραμμή της μικρής περιοχής συνεχίζει νοητά στο κούρεμα του γκαζόν. Ο Λιβάγια είναι μπροστά της, ο αμυντικός που μαρκάρει τον Καρίμ είναι πίσω της, απλά πράγματα. Πού τον είδατε τον έξτρα παίκτη;;;;;
Την στιγμή που κάνει ο Καριμ την κεφάλια και πριν βρει στο κεφάλι του αμυντικού ο Μαρκο είναι οφσάιντ, οριακό μεν αλλά οφσάιντ και καλώς δόθηκε αλλά στα απαυτα μας. Καλύτερα για να μην έχουν να μας πουν τίποτα οι κουφαλες.
Αδελφια ηταν οφσαιντ, μην λεμε μλκιες.... Αν ηταν το αντιθετο, ολοι θα το βλεπαμε!
Στο αποκεινο μας που δε μετράει παρέλαση πάλι στο εξοχικο
Πλάκα θα έχει τώρα να βγει ο Χαρδαλιας ή ο Αυγενακης και να μας ρίξει πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης στο εξοχικό μας στο Κλ. Βικελιδης.
ΥΓ :Οι ταράτσες είχαν κόσμο απόψε ή τήρησαν τα μέτρα?
Mάγκες, σήμερα το παρεάκι VAR και κοράκια μας πέρασαν ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ παλαιού τύπου εποχής Κόκκαλη κλπ ΕΟ. ΥΓ: Πώς τους πετσόκοψες έτσι μωρή αρρώστια?????????
Κι ομως φιλε ηταν οφσαιντ η συγκεκριμενη φαση, οριακο μεν αλλα καλυτερα που δεν μετρησε ποιος τους ακουγε μετα....Σε ολα τα αλλα συμφωνω ,σημερα λες και εβλεπα ελληνα διαιτητη απ τα παλια ηταν
Θεωρώ οτι ΔΕΝ είναι οφσάϊντ, διότι μετά την κεφαλιά του Καρίμ, η μπάλα βρίσκει στον αμυντικόσκώληκα , μετά δοκάρι και μετά γκόλ. Νομίζω οτι με τους νέους κανονισμούς αυτό είναι κανονικό γκόλ. Αλλα ας το βάλουν στον πάτο τους, μαζί με τα τρίτο πόδι του Γκαρσία...
Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη περί της τοποθέτησης του, ειδικά σε ότι αφορά τα πόδια του Γκαρσία.
Από την στιγμή που βρίσκει η μπάλα ξυστά στο κεφάλι του αμυντικού όλη η φάση μετράει κανονικά. Κακώς δόθηκε οφσάιντ. Άμα δεις το ριπλέι θα το καταλάβεις αυτό που σου λέω αδερφέ μου.
Μην λέτε ο,τι να ναι. Για να μην είναι οφσάιντ πρέπει να αλλάξει η κατοχή,δηλαδή να κάνει ο αμυντικός ηθελημένο γύρισμα προς τον αντίπαλο επιθετικό. Η στιγμιαία επαφή με την μπάλα δεν αλλάζει την κατοχή οπότε είναι οφσάιντ
Ρε Μάρκο, πόσο αδικείς τον εαυτό σου....τι γλυκιά σέντρα πάρε - βάλε του έβγαλες? Μείνε ρε παιχτούρα και παίξε την μπαλίτσα που ξέρεις να γουστάρουμε!