Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξεκινά την προπονητική ο Μπερμπάτοφ

Την προπονητική του καριέρα ξεκινάει ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός, σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας της πατρίδας του, ωστόσο χωρίς να πληρώνεται

Στους αγωνιστικούς χώρους θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, σε νέο όμως πόστο. Ο Βούλγαρος, πρώην στράικερ, ανέλαβε ως προπονητής που θα εξειδικεύεται στον τομέα της επίθεσης στην Ετάρ, ομάδα της πατρίδας του. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποσύρθηκε το 2019 από την ενεργό δράση κι αυτή θα είναι η δουλειά με την οποία θέλει να εισέλθει στην προπονητική. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο πρώτος προπονητής της ομάδας, Άλεξ Τόμας, ο Μπερμπάτοφ συμφώνησε να μην πληρώνεται για τις υπηρεσίες του: «Θα δουλεύει δωρεάν για να κερδίσει τις εμπειρίες που χρειάζεται».

Η Ετάρ συμμετέχει στην 1η κατηγορία της Βουλγαρίας και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομάδας, Ντέγιαν Κουζντόφ, δήλωσε για την συνεργασία με τον πρώην σπουδαίο επιθετικό: «Ο Μπερμπάτοφ θέλει να βοηθήσει. Πιστεύει πως η Ετάρ είναι μια καλή ευκαιρία για το ξεκίνημα της καριέρας του».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ