0 ΣΧΟΛΙΑ

«Είχαμε δυο ημίχρονα»

Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού και των παικτών μετά την ήττα από τη Σερβία με 31-21 για τον 1ο προκριματικό όμιλο του ΕURO 2022.

Γιάννης Αρβανίτης (Ομοσπονδιακός τεχνικός):
«Είχαμε δύο ημίχρονα, στο πρώτο ημίχρονο η ανησυχία μας ήταν μήπως δεν μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της Σερβίας που προέρχεται από δύο δυνατά παιχνίδια. Αντέξαμε, προσπαθήσαμε, πήραμε κάποιες φάσεις, παίξαμε με μυαλό στην επίθεση η άμυνα πάλεψε και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να είμαστε ακόμα πιο κοντά στο σκορ. Είχαμε ένα καλό ημίχρονο τηρουμένων των αναλογιών. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε αυτή την συγκέντρωση, πήγαμε σε κακές και βιαστικές επιλογές. Από την στιγμή που άνοιξε το σκορ τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για να επιστρέψουμε στον αγώνα. Θεωρώ ότι υπήρξε έλλειμμα από τους αγώνες που δεν έχουμε. Οι αντίπαλοι μας ήταν σε αγωνιστική διαδικασία, εμείς έχουμε καθίσει καιρό, παρόλα αυτά έχουμε να πάρουμε πράγματα μαζί μας, όπως το πρώτο ημίχρονο και να αφήσουμε πίσω μας το κακό δεύτερο».


Χάρης Μάλλιος (Αρχηγός Εθνικής): «Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έχουμε να παίξουμε έναν χρόνο, οπωσδήποτε ο αγωνιστικός ρυθμός επηρεάζει την έκβαση ενός αγώνα. Οι Σέρβοι ήταν στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση και έχουν κάποιους παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Δώσαμε πράγματα, βγάλαμε ενέργεια, αλλά δεν ήταν αντιπροσωπευτική η εικόνα μας, μπορούμε να παίξουμε περισσότερα καλά λεπτά σε αυτό το επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο. Θα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τα δύο ματς με το Βέλγιο και να διεκδικήσουμε νίκες στην έδρα μας με τις άλλες δύο ομάδες, ειδικά με την Σερβία, αυτό πραγματικά το πιστεύω».


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ