Την επιστροφή του στην Ελλάδα, φαίνεται πως ετοιμάζει ο Έλντερ Μπαρμπόσα για λογαριασμό του Παναιτωλικου. Ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ, έμεινε ελεύθερος χθες απο την Χατάισπορ της Τουρκίας και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό του Δέλλα, για υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 1,5 χρονου με συνολικές απολαβές που φτάνουν τις 260.000 ευρώ.
Την ίδια στιγμή, προχωρημένη φαίνεται πως είναι και η υπόθεση του Έντιν Τσότσαλιτς, ο οποίος δεν παίζει ως βασικός στην Αλτάι και σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις πληρωμές, είναι ένα βήμα πριν φύγει από την τουρκική ομάδα για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μετακομίσει στο Αγρίνιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Φοβερή μεταγραφή για τον Παναιτωλικό....από τις συμπάθειες μου...λίγο αργός αλλά πολλά κιλά μπαλα
Όσο ήταν στην ομάδα πρόσφερε και με το παραπάνω.Εφυγε και κυριος κάνοντας τραπέζι σε όλους του ποδοσφαιρικού τμήματος!
παιχταρα