Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Λάρισα. Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Αϊτόρ, που παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, συμπεριλήφθηκε στα πλάνα και είναι διαθέσιμος εφόσον του ζητηθεί.
Εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους ο καθένας έμειναν οι Μαυρομμάτης, Σαβιέρ, Μπεκ, Μακέντα και Ζαγαρίτης.
Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής, Κονάν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!