Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βαρουφάκης: Η πρώτη κατάληψη Βουλής έγινε από τους μενουπευρώπηδες το 2015 (ΦΩΤΟ)

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 έκανε μια έμμεση σύγκριση ανάμεσα στα έκτροπα στις ΗΠΑ με τις ειρηνικές διαδηλώσεις όσων υποστήριζαν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ το 2015


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με μια ανάρτηση που θα προκαλέσει αντιδράσεις συνδέει την εισβολή στο Καπιτώλιο από οπαδούς του Τραμπ με τους διαδηλωτές υπέρ του «ναι» στην Ευρώπη, στο δημοψήφισμα του 2015.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25, που το 2015 ήταν υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα έκανε μια έμμεση σύγκριση ανάμεσα στα έκτροπα στις ΗΠΑ με τις ειρηνικές διαδηλώσεις όσων υποστήριζαν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ το 2015.

«Πάντως για την Ιστορία, πρώτη φορά κατάληψη εδάφους της Βουλής (σε όλο τον προαύλιο χώρο και το περιστύλιο) έγινε από τους θλιβερούς μενουπευρώπηδες τον Ιούνιο του 2015…» έγραψε ο Γ. Βαρουφάκης στο Τwitter του.

Πηγή: thecaller.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ