Έπειτα απο ένα ματς που κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και το παιχνίδι κέντρου, Άντερλεχτ και Ζούλτε Βάρεγκεμ έμειναν στο 0-0. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League (μαζί με τις Ζενίτ, Χάιντουκ) δεν ικανοποίησε με την απόδοση της και έδειξε κάποια προβλήματα και μειονεκτήματα που έχει. Η ομάδα του Άριελ Γιάκομπς ξεκίνησε την αναμέτρηση με σύστημα 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τους Σουάρες και Λουκάκου. Η Άντερλεχτ έδειξε πρόβλημα στο να δημιουργήσει φάσεις. Μοναδικός ποδοσφαιριστής που προσπαθούσε και δμιούργησε ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν ο Μπαρκ Μπουσουφά, ο οποιος αγωνίστηκε σε ρόλο οργανωτή αλλά και αριστερά. Να σημειώσουμε ότι η Άντερλεχτ σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετράει 11 πόντους και βρίσκεται στην 3η θέση.
ΒΕΛΓΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Κονσταντ Βαντεν Στοκ
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Πρότο, Μπερνάρντεζ, Ντεσχάχτ, Μπίλια, Τζούχατζ, Τζιλετ, Πόλακ, Μαρετσεκ (69' Μπαντιμπάνγκα), Μπουσουφά, Σουάρες, Λουκάκου (59' Κανού).
Τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΕΟΥΠΕΝ 2-0
ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΛΟΚΕΡΕΝ1-1
ΜΕΧΕΛΕΝ-ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ 0-0
ΣΤΑΝΤΑΡ-ΚΟΡΤΡΙΚ 1-0
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Με τα δάχτυλα του δείχνει πόσα γκολ θα του ρίξει η ΑΕΚΑΡΑ?