Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεν συνάντησε αντίσταση στην Τρίπολη ο ΟΣΦΠ

Με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά, «καθάρισε» τον Αστέρα που δεν του δόθηκε και πέναλτι στο 0-2 ώστε για να μπει ξανά στο ματς - Στο τέλος τα άλλα δύο γκολ των ερυθρόλευκων

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Θ. Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευστάθιος Γκορτσίλας

Ο Ολυμπιακός πέρασε σχετικά άνετα από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (0-4) που έπαιξε μόνο άμυνα και δεν του δόθηκε και πέναλτι στο 0-2, ώστε να μπει ξανά στο ματς. 

Με δύο κεφαλιές του Ελ Αραμπί (στο 3' και στο 12') ξεκίνησε το ματς. Πρώτη τελική από πλευράς Αστέρα στο 17' με ένα άστοχο φαουλ του Καστάνιο. Στη συνέχεια είχαμε πάρα πολλές διακοπές στη ροή του ματς. Πολλά νεύρα, ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, πολλά φαουλ με τον διαιτητή Γκορτσίλα να δείχνει μαζεμένες αρκετές κίτρινες κάρτες. Ο ΟΣΦΠ μετά το 30' ανέβασε ρυθμό. Στο 35' ο Τασουλής σταμάτησε τον Ελ Αραμπί σε καίριο σημείο πριν ο Μαροκινός σουτάρει. Αλλά το γκολ ήρθε στο... καπάκι. Εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Σεμέδο σηκώθηκε ψηλότερα και με κεφαλιά έκανε το 0-1. O Αστέρας ανοίχθηκε και άφησε πολλούς χώρος στον Ολυμπιακό. Στο 39' ο Μπρουμά βρέθηκε αμαρκάριστος, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά και πάλι από κόρνερ έγινε το 0-2. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καμαρά αμαρκάριστος έξω από την περιοχή με μονοκόμματο σουτ έκανε το 0-2. Μέχρι να φύγει το ημίχρονο ο ΟΣΦΠ με τον Μασούρα δύο φορές άγγιξε και τρίτο γκολ (τον σταμάτησε ο Τσιφτσής και στις δύο φάσεις). Με τη λήξη του ημιχρόνου ο Αστέρας θα μπορούσε να μπει ξανά στο ματς αν ο Γκορτσίλας και το VAR είχαν δει το χτύπημα του Σα στον Κρέσπει μέσα στην περιοχή και αντί για επιθετικό φαουλ, έδιναν πέναλτι!

Στο β' μέρος ο Αστέρας μπήκε με αλλαγές στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός. Ο ΟΣΦΠ κρατούσε αμυντικά άνετα το μηδέν. Ενώ πίσω... κάθε αντεπίθεση του ΟΣΦΠ μύριζε γκολ. Μέσα σε δύο λεπτά (61' και 62') ο Φορτούνης δεν πρόλαβε παράλληλες μπαλιές των Ελ Αραμπί και Μασούρα ώστε να γράψει το 0-3. Eυκαιρία για τρίτο γκολ έχασε και ο Σισέ στο 74' μετά από εκτέλεση φαουλ του Φορτούνη και κίνηση στο δεύτερο δοκάρι του κεντρικού αμυντικού του ΟΣΦΠ. Τελικά αυτό ήρθε στο 81' με απ' ευθείας εκτέλεση φαουλ του Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που έχει περάσει από τους Αρκάδες δεν πανηγύρισε το γκολ. Ο Ολυμπιακός βρήκε ακόμα ένα γκολ στο 84' με τον Μπρουμά στο 86' μετά από κάθετη του Καμαρά και με πλασέ στη γωνία του Τσιφτσή.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος(28' Τσιφτσής), Τασουλής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε(70' Καπίγια), Μπελόκ, Σίτο(46' Ριέρα), Τιλίκα, Κρέσπι(46' Aλί Μπαμπά), Λούις Φερνάντεθ(77' Τζήμας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο(59' Σισέ), Μπα, Χολέμπας(85' Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά(59' Φορτούνης), Μπρούμα, Μασούρας(77' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί(85' Σουντανί)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ