Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για έντονα κατά τόπους καιρικά φαινόμενα και στην Αττική.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες της Δευτέρας στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας.
Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν σε αρκετές περιοχές της χώρας έως το πρωί σήμερα, αναμένεται να συνεχιστούν κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στη Μακεδονία, στη Θράκη και σε νησιωτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, θα είναι τοπικά έντονα, ιδιαίτερα στα δυτικά, όπου ενδέχεται το βράδυ να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.
Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής, ένα μέτωπο κακοκαιρίας θα οργανωθεί κατά μήκος της Δυτικής Ελλάδας. Το μέτωπο, κινούμενο προς τα ανατολικά, θα επηρεάσει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας το σύνολο της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και με πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
Καθώς το μέτωπο θα μετατοπίζεται ανατολικότερα, τοπικές βροχές μικρότερης έντασης θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας. Τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Δευτέρα στο νομό Αττικής και ειδικά στην πόλη της Αθήνας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
