Το ντέρμπι Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ, τα ξημερώματα στο "Μπομπονέρα", τα είχε όλα, εκτός από νικητή, 2-2 το τελικό σκορ για το Κύπελλο "Ντιέγκο Μαραντόνα".
Μεταξύ άλλων είχε και δυο αποβολές, με τον Χοσέ Καμπουθάνο να αποβάλλεται πολύ αργότερα από όσο θα έπρεπε.
Συγκεκριμένα, στο 29ο λεπτό, ο μέσος της Μπόκα έριξε μια... δολοφονική αγκωνιά στον Ντε Λα Κρούζ της Ρίβερ και τον έριξε κάτω. Ωστόσο, ο ρέφερι της αναμέτρησης αποφάσισε να δείξει μόνο κίτρινη στον Καμπουθάνο, αφήνοντας τον στο παιχνίδι.
Τελικά, την αποβολή ο Καμπουθάνο δεν τη γλίτωσε την κόκκινη, αφού στο 58ο λεπτό πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την Μπόκα με δέκα παίκτες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!