Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

18 γκολκίπερ ψήφισαν Μπουφόν ως τον κορυφαίο στην ιστορία

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους πήρε τις περισσότερες ψήφους από συναδέλφους του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport ζήτησε από 18 καταξιωμένους τερματοφύλακες, από 18 διαφορετικές χώρες, να ψηφίσουν τον κορυφαίο γκολκίπερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Με 7 ψήφους, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κέρδισε τον άτυπο, αλλά άκρως τιμητικό τίτλο.

Ένας από εκείνους που ψήφισαν τον Μπουφόν είναι και ο Αντώνης Νικοπολίδης, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ να λέει, στην εφημερίδα, πως "είδα πρώτη φορά τον Μπουφόν σε ένα φιλικό, όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Ο Τζίτζι έπαιζε στην Πάρμα και ήταν 19 χρονών. Πάντα μου άρεσε πολύ, είναι πολύ σημαντικό να είσαι τόσο σταθερός στο κορυφαίο επίπεδο για τόσα πολλά χρόνια. Είναι φανταστικό το ότι βρίσκεται στην κορυφή για τόσο μεγάλο διάστημα. Για αυτό και αποτελεί το δικό μου Νο1".

Στη 2η θέση με 5 ψήφους βρέθηκε ο Λεβ Γιασίν, ενώ 3ος τερμάτισε ο Τζοφ με 2 ψήφους. Από μία φορά ψηφίστηκαν οι Γκόρντον Μπανκς, Ίκερ Κασίγιας, Σεπ Μάιερ, Λαντισλάο Μαζούρκιεβιτς, Ροτζέριο Σένι, Κλαούντιο Ταφαρέλ και Πέτερ Σμάιχελ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ