Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Να δώσει λύση ο υπουργός»

Την παρέμβαση του Υπουργού ζητά η ΚΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να δωθεί λύση στο γηπεδικό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Του Γιώργου Νικολάου

Την παρέμβαση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, ζητεί η ΚΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να βρεθεί λύση στη διένεξη με τα «Ολυμπιακά Ακίνητα». Ο πληρεξούσιος του μεγαλομετόχου, Σωκράτης Λαμπρόπουλος, προέβη στην παρακάτω (γραπτή) δήλωση:

«Σε οιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, ο δημόσιος λειτουργός διοικεί με βάση την αρχή της αναλογικότητας και της χρηστής διοίκησης και δεν αυτοδικεί. Τις αρχές αυτές φαίνεται να αγνοεί η διοίκηση των Ολυμπιακών Ακινήτων η οποία έχει πάρει το νόμο στα χέρια της. Δεν  αντιλαμβανόμαστε τη στάση του Προέδρου των Ολυμπιακών Ακινήτων. Ο ίδιος προσέφυγε στα δικαστήρια και ζήτησε με δικαστική απόφαση να αποβληθούμε από το Ελληνικό. Τώρα απαγορεύει την είσοδο χωρίς να έχει στα χέρια του οιαδήποτε δικαστική απόφαση έξωσης της ομάδας από το Ελληνικό. Εγώ ο ίδιος έχω δηλώσει ότι εάν χάσουμε το Δικαστήριο, θα σεβαστούμε την απόφαση και θα φύγουμε από το Ελληνικό. Διερωτώμαι, ο κ. Υπουργός Πολιτισμού εγκρίνει αυτή τη στάση του υφισταμένου του ο ο οποίος αρνείται ακόμη και να μας συναντήσει ή να βγεί στο τηλέφωνο ; Είναι υπεράνω του νόμου και των δικαστηρίων ο κ. Παναγιώτου; Ποια είναι τα κριτήρια διορισμού του; Ποιο είναι το βιογραφικό του; Οσο και να ψάξαμε δεν το βρήκαμε πουθενά δημοσιοποιημένο. Παρακαλούμε καλόπιστα τον κ. Υπουργό Πολιτισμού να δώσει λύση άμεσα διότι η στάση του κ. Παναγιώτου θα δημιουργήσει εντάσεις οι οποίες δεν θα είναι δυνατό να ελεγθούν και θα έχουν συνέπειες που θα ξεπεράσουν τα όρια του αθλητισμού. Την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένουμε συνάντηση με τον κ. Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, ο οποίος έχει επανειλημμένα εκφράσει τη βούληση της Πολιτείας να εξευρεθεί μία λύση στο πρόβλημα. Τονίζω και πάλι, ότι εφόσον δεν δικαιωθούμε από το δικαστήριο, θα αποχωρήσουμε άμεσα από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Μέχρι τότε, περιμένουμε από τη  Πολιτεία να μην  αυτοδικεί»

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ