Τα πειθαρχικά παραπτώματα ποδοσφαιριστών απασχολούν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, με τον Λάζλο Μπόλονι να εκφράζει τη δυσφορία του και να πετάει το... μπαλάκι στους διοικούντες για την επιβολή κυρώσεων.
Μιλώντας στο Novasports, ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: "Κατ’ αρχάς δεν είμαι εγώ αυτός που λαμβάνει τα πειθαρχικά μέτρα. Και ποτέ δεν λέω ότι πρέπει να επιβάλλουμε δύο ή δύο χιλιάδες ευρώ σαν πρόστιμο. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και υπάρχει και η διοίκηση η οποία αποφασίζει για το τι πρέπει να γίνει".
Στη συνέχεια, ο Μπόλονι είπε πως "για μένα προσωπικά, για τους παίκτες που είπατε, δεν υπάρχει από την πλευρά μου κάτι το χρηματικό εγώ όμως θέλω να πω ότι αρκετά πλέον και έχω βαρεθεί τις αντιδράσεις αυτές και τα ρεφλέξ που δημιουργούν ένα κακό όνομα ή μια κακή κατάσταση για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει διοίκηση που έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτά τα προβλήματα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!