Με την Μπαρτσελόνα στο -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, και την ομάδα της Μαδρίτης να έχει δυο ματς λιγότερα, ο Ρόναλντ Κούμαν παραδέχτηκε πως, πολύ δύσκολα, η ομάδα του θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Μετά το, εντός έδρας, 1-1 με την Έιμπαρ, ο Ολλανδός προπονητής τόνισε: "Ας είμαστε ρεαλιστές, πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουμε πλέον το πρωτάθλημα... Παίξαμε καλά και δεν θεωρώ δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα. Φοβηθήκαμε να πάρουμε ρίσκα και δεν είχαμε σωστές επιλογές στις πάσες".
Για το λάθος, που οδήγησε στο γκολ της Έιμπαρ, ο Κούμαν είπε πως "η αλήθεια είναι ότι πολλά ατομικά λάθη φέτος μας έχουν τιμωρήσει με γκολ που έχουμε δεχθεί...".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
