Ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο προπόνησης έχει φέρει στα Σπάτα η άφιξη Χιμένεθ, Μπασκόν, Καλδερόν, σε σχέση με όσα εφάρμοζαν Καρέρα – Ντ’ Ουρμπάνο. Ουσιαστικά, μιλάμε για δύο διαφορετικές φιλοσοφίες και στην προπόνηση αλλά και στην εκγύμναση και για μια ριζική αλλαγή. Το μοντέλο Χιμένεθ βεβαίως, δεν είναι άγνωστο στην ΑΕΚ και στους ποδοσφαιριστές. Επί της ουσίας, έχει να κάνει με την ισπανική φιλοσοφία και βασίζεται στην πίεση, στην ένταση, στην έκρηξη και στο παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Πάνω εκεί, σε αυτούς τους τομείς, έχει πέσει (και) το βάρος της δουλειάς αυτές τις τρεις πρώτες ημέρες στα Σπάτα. Ο Χιμένεθ, μαζί με τον γυμναστή του Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν και τους υπόλοιπους συνεργάτες του, προσπαθούν μέσα από συγκεκριμένο ασκησιολόγιο να βάλουν ένταση και έκρηξη στην ομάδα, καθώς προφανώς εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Η ΑΕΚ άλλωστε, είχε δείξει στον πρώτο γύρο πως ναι μεν ήταν γυμνασμένη στο θέμα αντοχή, βγάζοντας με άνεση τα παιχνίδια και πολλές φορές έχοντας πολλά περισσότερα τρεξίματα από τον αντίπαλο, αλλά το έκανε χωρίς ένταση. Χωρίς έκρηξη. Παίζοντας σε έναν ρυθμό επί 90. Εκεί υστερούσε. Εκεί έχανε. Καθώς ο συγκεκριμένος τομέας, είναι υπερ-απαραίτητος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Και ο Χιμένεθ, προσπαθεί να το βελτιώσει. Μάλιστα, σε κάθε άσκηση, είναι δίπλα και ζητά από τους παίκτες του να βγάζουν αυτή την ένταση και την έκρηξη σε κάθε… σπριντ και προσπαθεί να τους έχει στην… τσίτα, έτσι ώστε στο τέλος κάθε προπόνησης να έχει πάρει αυτό που θέλει από εκείνους. Και εν τέλει, αυτό να βγει και στο γήπεδο. Γενικά πάντως και οι παίκτες δείχνουν να θέλουν περισσότερο το συγκεκριμένο μοντέλο προπόνησης και υπάρχει μεγάλη όρεξη, διάθεση και πίστη από όλους πως θα βγει κάτι καλό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Μανολο έχει πάει σε 5 ομάδες εδώ και 20 χρόνια ως προπονητής, και σε μόνο μια θεωρήθηκε ότι πέτυχε. Αυτή είναι η χρονιά του 2018 που σήκωσα με το πρωτάθλημα. Κατ αλλά αυτά τα 20 χρόνια σε καμία ομάδα δεν έχει παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και δεν έχει παρουσιάσει κάτι το εκπληκτικό... Μακάρι φέτος το 2021 ο Μανολο να δείξει με την ΑΕΚ κάτι καλό, η ΑΕΚ να παίξει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και να ειμαστε ως φίλαθλοι ευχαριστημένοι
Διάβασε πρώτα το βιογραφικό του. Ανέδειξε και προώθησε πολλούς στην Α΄ομάδα της Σεβίλλης. Έκανε πολύ καλή και αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη.
Το 2007-2008 στον Γ' Προκριματικό του C.L. μας έριξε 6 γκολ σε 2 αγώνες, αποκλείστηκε στη φάση των 16 από τη Φενέρ και τερμάτισε 5ος στην Ισπανία.
Το 2008-2009 τερμάτισε 5ος στους Ομίλους του E.L. και στην Ισπανία 3ος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το 2009-2010 αποκλείστηκε στη φάση των 16 στο C.L. και στην Ισπανία 4ος στο πρωτάθλημα και κυπελλούχος.
Στην ΑΕΚ, Κύπελλο το 2011, πρωτάθλημα το 2018 και η γνωστή αήττητη πορεία στο E.L. και αποκλεισμός στους 16 και πάλι αήττητος.
Άν δεν σου φτάνουν αυτά, τότε να πας εσύ στα Σπάτα για προπονητής.
Εχει καταντησει γελοιο να διαβαζουμε οτι ο Μανολο ειναι αμυντικος πρποπονητης κατι που δεν ισχυει γιατι η αμυντικη προσεγγιση της ομαδας που δημιουργει ο Μανολο ειναι επιθετικη αμυνα και οχι να περιμενω τον αντιπαλο πισω απο την σεντρα.Ο Μανολο προσαρμοζεται με το υπαρχων ροστερ που εχει αν εχει ενα μετριο ροστερ εννοειται οτι θα φυλαξει πρωτιστως την αμυνα και μετα την επιθεση αν και η επιθεση στηριζεται περισσοτεο στην ποιοτητα των παιχτων σου που εχεις και η ικανοτητα τους στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκοραρισμα αλλα η αμυντικη τακτικη για το πως πρεπει να αμυνεται μια ομαδα εξαρταται καθαρα απο τον προπονητη γιατι οσο και καλους αμυντικους και να εχεις αν δεν τους δουλεψεις για το πως πρεπει να αμυνονται οι αμυντικοι αλλα γενικα ολη η ομαδα σαν συνολο δεν θα καταφερεις τιποτα και θα εκτεθουν.
Διαβάζω συνέχεια ορισμένους να γράφουν πως ο Χιμένεθ έχει χουσούρια, ιδιαιτερότητες και σχεδόν ποτέ - κανείς δεν αναφέρει ποια είναι αυτά. Ο κόουτς θα κριθεί στο τέλος της σεζόν. Αν λέτε πράγματα απλά για να τα πείτε, ανακυκλώνοντας μάλιστα εκφράσεις γνωστών δημοσιογράφων ..καλύτερα να μην τα λέτε καθόλου. Διαφορετικά στηρίξτε το λόγο σας.
ιδικά εμείς που έχουμε εικόνα κι από καλή ΑΕΚ αλλα... κι από άθλια.
Δε μπορούμε να προφητεύσουμε τι θα γίνει με την 4η θητεία του Ισπανού αλλά αν κρίνουμε βάση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρελθόντος.... λογικά... θα δούμε μία ΑΕΚ σφιχτή, με κοντά τις γραμμές όπου ο αντίπαλος θα φτύνει αίμα. Προφανώς ο Μπακάκης δε θα γίνει ξαφνικά Καφού ή ο Σβάρνας - Αγιάλα αλλά το προηγούμενο χάλι, θέλω να πιστεύω ανήκει στο παρελθόν.
Έπειτα, πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένους ενοχλεί να είναι έτσι η ΑΕΚ; Δε λέω, Ωραίο το τεχνικό ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κυριαρχούν οι αθλητικές ομάδες. Μη βάζουμε τον πήχη στα ίδια επίπεδα με Λίβερπουλ και Ρεάλ... δεν μας παίρνει. Ούτε να σκεφτόμαστε την ΑΕΚ των 90s, δεν ξανάρχεται. Απλά , λιτά .Έχουμε κάτι συγκεκριμένο οπότε αν ο οποιασδήποτε Χιμένεθ παίρνει κάτι καλό από αυτό, θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι...ε
Το μόνο πράγμα στο οποίο δεν έχω εμπιστοσύνη στον Ισπανό είναι η επιλογή παιχτών. Κατά τα άλλα κομπλε. Αυτή τη στιγμή πάντως, με εξαίρεση την άμυνα έχει το καλύτερο υλικό που προπόνησε ποτέ στην ΑΕΚ. Πολύ καλή ευκαιρία και γι αυτόν να δείξει πράγματα που δεν μας είχε συνηθίσει.
Στα κουσούρια φίλε, είναι μεταξύ άλλων και το ότι η ομάδα δεν βλέπεται, πονάνε τα μάτια μας και πάνω απ' όλα μας εκνευρίζει και μας ξενερώνει σε βαθμό κακουργήματος η εικόνα της. Δες και θυμίσου τα αποτελέσματά του σε όλες τις θητείες του, τελικούς κυπέλλου και απόσταση σε βαθμούς από κορυφή. Το πρωτάθλημα ήρθε από αυτοκτονία των δύο γαύρων όσο πιο οριακά γινόταν σε βαθμολογία. Είναι πολλά αυτά για τα οποία έφυγε τρεις φορές ο Χιμένεθ και ξανά ήρθε από το ταμείο ανεργίας. Έχει ή είχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ -διαχρονικα- τίποτα προτάσεις από ομάδες πρωταθλητισμού σε έστω μικρομεσαία πρωταθλήματα; Άφησε αξιομνημόνευτο έργο πουθενά; Όχι βέβαια. Δεν μπορείς να γίνεις Ρεάλ και Λίβερπουλ, αλλά το να είσαι ικανοποιημένος με την απόλυτη μετριότητα απέχει πολύ από τα στάνταρ της ΑΕΚ. Και ναι, μας ενοχλεί εμάς τους ορισμένους να είναι έτσι η ΑΕΚ κι ας μην το καταλαβαίνεις!
Παρακαλώ να περάσει. Δεν βρίζω και δεν ειρωνεύομαι
Με το ροστερ που διαθετει η ομαδα και το μπατζετ και το Ελληνικο πρωταθλημα που θεωρειται απο τα πιο της πλακας της Ευρωπης ακομα και ο Χιμενεθ θεωρειται μια καλη λυση γιατι αν παμε για προπονητη με περισσοτερα χρηματα θα ζητησει ΠΑΙΧΤΕΣ αν οχι παιχτες θα ζητησει πολλα χρηματα μονο και μονο για να σου κανει την χαρη να ερθει στο αστειο Ελληνικο πρωταθλημα.Ο Μαρτινς τι νομιζετε οτι παιρνει πιο πολλα χρηματα απο τον Μανολο?Οχι βεβαια απλα εκει του φεραν παιχτες.
Ωραία! Θα πάει η θλάση σύννεφο και η κάκωση αντάρα. Τα γνωστά δηλαδή.Μη χαλάμε τη σειρά μας...Αλλά στα play off η ομάδα θα πετάει!
Όση ενταση και να αποκτήσουν ούτε ο μπακάκης θα μάθει να βγάζει σεντρες και να μην ου φεύγει ο αντίπαλος στην πλάτη του αλλά ουτε και ο Σβαρνας θα μάθει να παίρνει κεφαλιές και να μην χάνει την θέση του.
δυστυχως στο ιδιο εργο καθε χρονο θεατες αν δεν πάρουμε στοπερ και δεξι μπακ η ομαδα δεν προκειτε να αλλάξει προσωπο
Χρειάζεται όντως δεξι μπακ άμεσα. Για στοπερ προσωπικα πιστεύω οως χνιντ, νεντε, τσιγκρι ειναι πολυ καλοι. Ισως να πρεπει να πάρει καποιες ευκαιρίες και ο Λατσι. Ο σβαρνας ας φύγει. Έχει δείξει οτι δεν μπορεί να εξελιχθεί άλλο και ειναι πολυ σοφτ. Το θεμα ομως ειναι να βελτιωθει η νοοτροπία και η συνολικη αμυντική λειτουργία. Ειδικα στο θεμα πίεσης. Ενας ή δυο κουκοι δε φερμουν την ανοιξη. Όταν γίνει η βελτιωση αυτή τοτε θα κανει κρα το που και ποσο άμεσα χρειαζομαστε ενίσχυση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τωρα πχ εγω πιστεύω πως τσιγκρι, νεντε και χνιντ εχουν εκτεθεί λογω των υπολοιπων και της γενικης διαλειτουργικότητας της ομαδας.
Ωραία η ψυχολογία με μανολο κονε αλλά μεταγραφες δεν ακούγονται..
Με Χιμένεθ ξέρουμε τι θα δούμε..εγώ απλά θα αναφέρω 2, ένα καλό κι ένα κακό..θα δούμε πολύ Μπακάκη και Σιμόες.. θα δούμε Λιβάγια να παίζει μόνο στη φυσική του θέση που είναι δεύτερος φορ με ελεύθερο ρόλο (δεν είναι δεκάρι για να φτιάχνει παιχνίδι ούτε ακραίος επιθετικός)..
Το πρωτο πραγμα στον προπονητή είναι να επιβάλλεται, να τον σέβονται, αλλά και να τον φοβούνται (με την καλή έννοια). Το δεύτερο είναι η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία να δένει με αυτήν των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και τρίτων είναι ο προπονητής να ξέρει και να μπορεί να διαχειρίζεται τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τους αγώνες. Σε αυτά ο Καρέρα τα κατάφερε εν μέρη την πρώτη σεζόν αλλά στην δεύτερη έχασε τα αποδυτήρια και συνεπώς και την ομάδα. Σε αυτό το σημείο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Μανόλο επειδή έχει αποδείξει ότι χειρίζεται καλύτερα το σημείο αυτό. Αυτό που δεν μου αρέσει με τον Μανόλο όπως δεν μου άρεσε και με τον Καρέρα είναι ότι δεν παίζουν κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθούν να παίξουν σφιχτό ποδόσφαιρο (πρώτα το μηδέν πίσω και μετά μια αντεπίθεση για ένα γκολ). Αντίθετα ο γαύρος (μια δουλεμένη ομάδα) επιβάλει σχεδόν πάντα κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ακόμα και όταν έχει αμυντικούς προσανατολισμούς (οι κόντρες του είναι οργανωμένες και μετά απο κάποιο διάστημα ασκεί πίεση πάνω απο την σέντρα όποιος και να είναι ο αντίπαλος). Αυτό θα είναι και το στοίχημα με τον Μανόλο, με το ρόστερ που έχει να αλλάξει τακτική και ο ίδιος προσανατολισμό γιατί τώρα μπορεί.
Ξέρουμε πως δουλεύει ο Μανόλο. Δώστε του τα καλύτερα εργαλεία να το κάνει!
Να το ρε., το βρήκαμε αυτό έφταιγε.!!" Εκεί υστερούσε. Εκεί έχανε. " Αφου τώρα θα δουλέψουμε αυτό +ότι μόνο ο Χιμένεθ μπορεί να χρησιμοποιησει τις 2ες κερδισμένες μπαλιές του Σιμόες... Όλα καλά. Μν κάνετε κανα χαζό και πάρετε κανα μπακ, κανα στοπερ!
Ναι έχεις δίκιο, για να μη τρως τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχεις τη μικτή κόσμου στην άμυνα. Το ότι όλοι στο κέντρο αντί να μαρκάραν επιχειρούσαν από απόσταση δεν είχε σημασία. Το ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και την χάναμε με την παραμικρή πίεση με αποτέλεσμα είμαστε ανοιχτοί σε αντεπιθέσεις ούτε αυτό είχε σημασία. Στο κάτω κάτω πρέπει να έχεις τον Φαν Ντάικ και τον Μπόατενγκ για μην τρως 2 και 3 γκολ από τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Βόλο και κάποια εν ονόματι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ζόρια!
Συμφωνω αλλα εγω εγραψα κατι αλλο εκτος και αν απαντησες καταλαθος σε μενα.,> εγω για αυτα εγραψα!! Τωρα αν μπορεσει να βελτιωσει ο Χιμενεθ αυτα που γραφεις εσυ,δεν ξερω,το πιστευω, αλλα σιγουρα θα χρειαστει χρονο και αλλα πραγματα,περα απο το συγκεκριμένο ασκησιολόγιο...
Άμα είναι να κάνουν πολλές αλλαγές στο ροστερ και καλύψουν όλα τα κενά, γιατί αλλάξαμε προπονητή;
Δεν θα είμαστε πολύ καλύτεροι μόνο με τον μανολο; Ο προπονητής έφταιγε ή τα κενά στο ροστερ;
Έτσι ειναι όπως τα λες. Βλέπεις ομως φίλε μου ότι ορισμένοι διαφωνούν κ θεωρούν ότι η ομαδα πλεον δεν χρειάζεται ενίσχυση. Θα τους μεταμορφώσει το μαγικό ραβδί του Χιμένεθ... Όλα αυτα βέβαια μετά τα πρώτα χαστούκια θα ξεχαστούν. Το έχω ξαναγράψει αν η ομαδα δε ενισχυθεί το καλοκαίρι Χιμένεθ κ Κονε θα πάνε σπίτια τους...
Ωραία όλα αυτά, περιμένουμε και μια άλλη έκρηξη σε κλειστό χώρο. Στο γραφείο του Κονέ. Μια έκρηξη αποχωρήσεων. Αλλιώς δεν πάμε πουθενά. Βαρεθηκαμε να το λέμε
Θα συμφωνήσω ότι πηγαίναμε 2η στην μπάλα και με αρκετη χρόνοκαθυστέρηση. Αν το φτιάξει αυτό ο Μανωλιος ξεκινάμε με διπλό και μετά το Χ στο τηγάνι.
η φιλοσοφια του Μανολο ειναι πρωτα απολα να αυτοθυσιαζεται ο ενας για τον αλλον-το να καλυπτεις το λαθος του συμπαικτη σου, του διπλανου σου, ατομικα και συλλογικα. οχι μονο στην αμυνα-πρωτα εκει βεβαια απο οπου ξεκινανε ολα- αλλα και στην επιθεση. Στην επιθεση εχουμε ολοι οι ΑΕΚτζηδες μια καπως αρνητικοτητα στο προσωπο του Μανολο αλλα θεωρω οτι ειναι καπως παρεξηγημενος. Στην καλη του θητεια του μαζι μας δεν ειχε κανεναν επιθετικα απο αυτους που εχουμε εκτος απο τσινο (ανσαριφαρντ)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ουσιαστικα χωρις εξτρεμ επιτιθοταν μονο απο αξονα. Μισος Λαζαρος εβαλε 16 γκολακια. ακομα και να μην τοχει στο συνδυαστικο ποδοσφαιρο-που προσωπικα δεν το πιστευω-εχουμε ατομικη ποιοτητα περισσια μπροστα. Η επιθεση ξεκιναει απο την ασφαλεια πισω, αν ξερεις οτι πρεπει συνεχεια να μαρκαρεις για τους αμυντικους και να κανεις αποσβεση των λαθων τους με γκολ (πιο ευκολα τα τρως παρα τα βαζεις) καταστελλεται η οποια δημιουργικοτητα στο να επιτευξεις το γκολ-αυτο συνεβαινε μεχρι προτινος, Θεωρω οτι με την σοβαροτητα της αμυνας θα απελευθερωθει η επιθεση και θα παμε για νεα αρχη με νικη απεναντι στο γαυρο! forza AEKARA
Το 0-4 στην τουμπα ηταν μετα τον γαυρο..
Έτερον εκάτερον. Αλλο η δουλειά του Manolo ( που ειναι πάντα εξαιρετική) και αλλο η δεδομένη ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας. Ελπίζω να μην τα μπερδέψουν στην ΑΕΚ αυτά τα δύο...
Το καλό για τον Χιμένεθ είναι ότι εντόπισε το πρόβλημα στο Ρυθμό παιχνιδιού ....αν έχει κάνει καλή δουλειά ο ντ ουρμπανο σε φυσ κατάσταση ο τρόπος προπόνησης υψηλής έντασης θα αποδώσει σχετικά γρήγορα.....το θέμα είναι να τακτικά να σφίξει αμυντικά η ομάδα να κρατάει το μηδέν πίσω και μπροστά έχουμε ποιότητα να παίρνουμε ματς.....
Ένταση και έκρηξη. Στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ και ειδικά με μικρότερες ομάδες όπως τα Ζόρια, ο Απόλλων και ο Βόλος, φαίνονταν οι αντίπαλες ομάδες να παίζουν με παραπάνω παίκτες από την ΑΕΚ, και οι αντίπαλοι είτε πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα, είτε ήταν συνέχεια ξεμαρκάριστοι ή έκαναν ανεμπόδιστα σέντρες πάρε-βάλε.
Τικ τοκ τικ τοκ, το ρολόι προχωράει, η Κυριακή πλησιάζει. Πριν το αλησμόνητο 4-0 με τα γαυράκια, η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση. Πολλοί πίστευαν ότι η ΑΕΚ θα το χάσει το ματς και ήμουνα από τους λίγους τυχερούς τελικά από τον σύνδεσμο που ταξίδεψα και το απόλαυσα στο ΟΑΚΑ.
Έχω μια αίσθηση, ότι την Κυριακή θα τον κερδίσουμε το γαύρο.
Η ΑΕΚ βρισκόταν τότε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το γαυρο και σε πολύ καλύτερη ψυχολογία. Δεν θυμάσαι καλα. Προερχομασταν από ένα σερί πολλών νικών και από διπλό με 0-4 στν τούμπα με μπαλαρα.
Όλοι πίστευαν σε μεγάλοι νίκη, είχα πληρώσει και σε γαυρο φίλο μου το εισητηριο γι ανα έρθει να δει τον αγώνα και πανηγύρισε όλα τα γκολ γιατί αυτή ήταν η συμφωνία.
Έχεις δίκιο αδερφέ, δεν θυμάμαι καλά. Εσύ που τα θυμάσαι, πες μου ποιο παιχνίδι με το γαύρο στο ΟΑΚΑ, που δεν πήγαν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ να το δούνε, γιατί πίστευαν πριν ξεκινήσει ότι θα το χάναμε και το κερδίσαμε. Μήπως είναι το 3-2 επί Μανόλο, με σούπερ Μπακάκη, Γαλανόπουλο, Μάνταλο,Σιμόες, Λιβάγια;
Που κολλάει αυτό τώρα;;;;
Εγώ απλά σε διόρθωσα πάνω στα γεγονότα που έγιναν πριν από 12 χρόνια.
Εντελώς άσχετο..
Οτι και να κανει ο Μανολο αν δεν ερθουν αμεσα 2 στοπερ και ενα δεξι μπακ δουλεια δεν γινεται.Χνιντ χρειαζεται δουλεια ο Τσιγκρι ειναι παλαιμαχος δεν μπορει να δωσει αυτα που εδινε Σβαρνας απλα δεν κανει οπως και ο Μπακακης και ο Νεντε ειναι απλα ενας παιχτης για εναλλακτικη λυση αλλα οχι για βασικος στην ΑΕΚ προς το παρων.
Ο Ντέντε θέλει ένα αθλητικό και γρήγορο στόπερ δίπλα του, σαν τον Βράνιες, γιατί είναι παίκτης σαν τον Τσινγκρίνσκι. Χρειαζόμαστε και ένα τέρμα, ο Αθανασιάδης έχει να παίξει 1,5 χρόνο και ο Τσιντώτας δεν αντέχει την φανέλα του βασικού.
Κι εκει ειναι το προβλημα οτι ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε δυο παιχτες τυπου Βρανιες στα στοπερ κι οχι να λεμε αν ο Νεντε εχει διπλα του καποιον Βρανιες θα παιξει μπαλα κι οταν δεν θα τον εχει τι θα κανει θα πεταει χαρταετο?Γιατι ο Βρανιες χωρις να εχει καποιον καλο διπλα του βγαζει ματια και παιζει καλα και κανει την διαφορα? επειδη ειναι πραγματι καλος παιχτης.Το ξαναγραφω η ομαδα χρειαζεται ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ 11ΑΔΑΣ.
Ας ελπίσουμε ότι μπορούν να παίξουν και να αντέξουν σε τέτοιους ρυθμους
Ναι αλλά η ανακλινόμενη εξέδρα,έρχεται... Κανενας παίκτης , θα έρθει ??? Γιατί έτσι και μπούμε με κάποιους από αυτούς τους παίκτες μέσα στην Αγία Σοφιά,όχι μόνο οι πολεμιστρες θα πέσουμε να μας πλακωσουνε,αλλά τα τείχη ολόκληρα...
Ρε πάρτε το χαμπάρι... Θέλουμε άμυνα και το βασικότερο Τερματοφύλακα που να είναι όπως λέει και η λέξη πάνω απ' όλα ΦΥΛΑΚΑΣ της εστίας...
Μανόλο ένας και Μοναδικός...Με τα Χουσουρια του ναι... Αλλά για το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι Πολυτέλεια ο Μανόλο Παίδες!...Το ότι έχει Αγαπήσει Τρελά την ΑΕΚΑΡΑ μας είναι Αυτό που τον Φέρνει στην Χώρα Μας... Αλλιώς δεν τον βλέπαμε ποτέ τον Μανολιο!
Να δω τον Μάνταλο και τον Λιβάγια να "εκρήγνυνται" και τι στον κόσμο...
Λέτε γι αυτό να μην έπαιρναν κεφαλιά στην περιοχή; Μακάρι να είναι και αυτό και να δούμε βελτίωση
Παραμύθια για μικρά παιδιά, μόνο ο δράκος λείπει...
Έτσι παιζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο.ετσι πήραμε πρωτάθλημα πίεση μέχρι το 95...θα δείτε ότι θα αλλάξουν τα πραγματα
Βρήκανε τον δάσκαλο τους....