Μια ακόμα επιστροφή για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος, όπως δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν, θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Ρεάλ με την Ελτσε.
Ο Βέλγος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να είναι σταθερά fit από τη μέρα που πήρε μεταγραφή από την Τσέλσι στην Βασίλισσα και ήδη έχει χάσει με τους Merengues εξαιτίας τραυματισμού περισσότερα ματς απ’ ότι με τους Μπλε. Τώρα πάντως, όπως έκανε γνωστό ο Ζιζού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Ελτσε, είναι σε θέση να υπολογίζεται. «Αποφασίσαμε να μην παίξει με την Γρανάδα, όμως θα πάρει κάποια λεπτά τώρα. Εχει προπονηθεί καλά αυτές τις μέρες και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε» ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ρεάλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
