Quantcast
NEWS
19 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Η ΑΕΚ δεν έκανε πρόταση για Μόρα»

Έτσι ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος του 29χρονου άσου, Γιώργος Καζιάνης, με δήλωσή του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δυσαρεστημένος φάνηκε να είναι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μόρα, Γιώργος Καζιάνης, σχετικά με μία συγγνώμη που φέρεται να είπε στην ΑΕΚ, σχετικά με την εξέλιξη της μεταγραφής του πελάτη του στην Ένωση. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα, έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Τόσο εγώ όσο και ο Βαγγέλης είμαστε απογοητευμένοι από τη στάση της ΑΕΚ. Δεν ζήτησα ποτέ συγγνώμη και δεν έχω κανένα λόγο για να ζητήσω συγγνώμη. Αν θέλει η διοίκηση της ΑΕΚ να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια δεν θα το κάνει εις βάρος μας. Η ΑΕΚ δεν κατέθεσε ποτέ επίσημη πρόταση στην Μπολόνια για τον Βαγγέλη και εγώ ποτέ δεν τους έταξα πως θα πάρουν τον Μόρα. Αυτό που τους έλεγα εξ αρχής είναι πως περιμένω το ραντεβού με τη Μπολόνια για να δω τις απαιτήσεις της και να δούμε τι θα κάνουμε.

Σεβόμαστε την πρόταση της ΑΕΚ στον Βαγγέλη, αλλά δεν ανέχομαι να παίζουν παιχνίδια εις βάρος μου. Αν δεν θέλουν να δώσουν λεφτά και προτιμούν να πάρουν παλτά δεν θα χρησιμοποιούν εμάς. Τους κάλυψα πολλές φορές σε όλη αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω καν να αναφέρω την πρόταση που έκαναν στον παίκτη που είναι για γέλια και θα τους εκθέσω αν μαθευτεί.

Δεν ανέχομαι ωστόσο να παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια εις βάρος μου. Αν δεν θέλουν να κάνουν μετεγγραφές δεν θα χρησιμοποιούν εμάς. Δεν ζήτησα ποτέ συγγνώμη και δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ