Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κούζμα και Λεμπρόν «καθάρισαν» για τους Λέικερς (VIDEO)

Με τον Ντέιβις εκτός μάχης, ο 25χρονος φόργουορντ ανέλαβε δράση, έχοντας την υποστήριξη του ηγέτη της ομάδας- Όλα τα αποτελέσματα στο NBA


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τον Κάιλ Κούζμα να "βομβαρδίζει" από παντού και τον Λεμπρόν Τζέιμς να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν, εύκολα, 127-91 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.
Οι παίκτες των Τίμπεργουλβς αστόχησαν στα 12 πρώτα τρίποντα που επιχείρησαν και είδαν τους αντιπάλους τους να παίρνουν διαφορά 23 πόντων, 50-27, στη δεύτερη περίοδο, πριν από το 67-45 του ημιχρόνου.
Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους Λέικερς να προηγούνται και με +36, 103-67, δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του τρίτου 12λεπτου. Η τέταρτη περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Λέικερς να φτάνουν στο τελικό 127-91 και τους Τίμπεργουλβς να γνωρίζουν την πρώτη ήττα στη σεζόν.
Ο Κάιλ Κούζμα σημείωσε 20 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να σημειώνει 18 πόντους και να "πιάνει" τον Κέβιν Γκαρνέτ στη τέταρτη θέση, της λίστας με τους παίκτες που έχουν πετύχει το λιγότερο 10 πόντους, σε ένα ματς, για 1.260η φορά.
Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος αγωνίστηκε 8 λεπτά και σε αυτό το διάστημα είχε 4 ριμπάουντ αλλά και 2 τάπες.
Ο Άντονι Έντουαρντς με 15 πόντους και ο Ναζ Ρέιντ με 14 πόντους, ξεχώρισαν από τους Τίμπεργουλβς.

Η πρώτη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, την εφετινή σεζόν, ήρθε στο "United Center", χάρη στο τρίποντο του Ντάμιον Λι, στα 2.3 δευτερόλεπτα, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 128-129 επί των Σικάγο Μπουλς.
Οι Μπουλς μπορεί να μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται υπέρ τους (27-24), όμως οι Γουόριορς με ένα επιμέρους 36-29 στο δεύτερο 12λεπτο και έναν Στέφεν Κάρι που πραγματικά "έκαιγε" έξω από τα 7,25μ. κατάφεραν να δώσουν τη δική τους απάντηση και να προηγηθούν 56-60 στο ημίχρονο.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με τους Μπουλς να τρέχουν ένα σερί 9-0, με δύο τρίποντα του Λαβίν και ένα του Πόρτερ, επιστρέφοντας ουσιαστικά στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ, με αποτέλεσμα να κριθεί κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, με το σκορ να βρίσκεται στο 126-126, οι Μπουλς κέρδισαν βολές με τον Ζακ Λαβίν να ευστοχεί και στις δύο και να κάνει το 128-126. Στα 2.3'' για το φινάλε, οι Γουόριορς έκαναν επαναφορά, η μπάλα πήγε στον Λι και εκείνος "πυροβόλησε" για τρεις, δίνοντας το προβάδισμα και την πρώτη νίκη στην ομάδα του για φέτος (129-128).
Ο Στεφ Κάρι με 36 πόντους (5/15 τρίποντα) ήταν ο πρώτος σκόρερ των Γουόριορς, με τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής, τον Λι, να έχει 12 πόντους.
Ο Ζακ Λαβίν με 33 πόντους και ο Λάουρι Μαρκάνεν με 23 πόντους, ξεχώρισαν από τους Μπουλς.

Στη Σάρλοτ, ο Κέβιν Ντουράντ και η παρέα του γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, αφού οι Χόρνετς επικράτησαν 106-104 των Μπρούκλιν Νετς.
Σε ένα κλειστό παιχνίδι, η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους Νετς στο +2, 48-50, με το σκηνικό να μην αλλάζει, στο δεύτερο ημίχρονο, και τους Χόρνετς να προηγούνται 82-77, ενόψει τέταρτης περιόδου. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά 16 πόντων, 97-81, αλλά, οι Νετς αντέδρασαν και, με τους Ντουράντ και Ίρβινγκ, μείωσαν σε 101-99, με λιγότερο από δυο λεπτά να απομένουν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Μπιγιόμπο "φιλοδώρησε" με τάπα τον Ίρβινγκ, για να ακολουθήσει τρίποντο του Γκρέιχαμ, για το 104-99. Το άστοχο σουτ του Ντουράντ, στα 7.4 δευτερόλεπτα, ήταν η χαριστική βολή για τους Νετς.
Οι Κέβιν Ντουράντ και Κάϊρι Ίρβινγκ τελείωσαν το ματς έχοντας από 29 και 25 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους νικητές ο Χέιγουορντ είχε 28 πόντους και ο Ροζίερ 19.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι Ιντιάνα Πέισερς, καθώς μετράνε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μετά και το 108-107 επί των Μπόστον Σέλτικς.
Με 8.4 δευτερόλεπτα να απομένουν για το φινάλε, ο Ντομάντας Σαμπόνις έβαλε μεγάλο καλάθι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, αφού ο Τζέισον Τέιτουμ δεν κατάφερε, στη συνέχεια, να ευστοχήσει και να χαρίσει τη νίκη στους Σέλτικς.
Για τους νικητές ο Ντομάντας Σαμπόνις τελείωσε το ματς έχοντας πραγματοποιήσει double double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Μάλκολμ Μπρόγκντον ήταν άξιος συμπαραστάτης του, έχοντας 25 πόντους, με 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ.
Για τους ηττημένους, ο Τζέισον Τέιτουμ έβαλε 25 πόντους με 11 ριμπάουντ, ενώ ο Τζέιλεν Μπράουντ σκόραρε 18 και μοίρασε και 4 ασίστ.

Μετά από τρία παιχνίδια, οι Ορλάντο Μάτζικ είναι αήττητοι, αφού νίκησαν και στην Ουάσινγκτον, 120-113 τους Γουίζαρντς.
Με ηγέτες τους Ρος και Φουλτζ οι οποίοι είχαν από 26 πόντους, οι Μάτζικ κατάφεραν και ξέφυγαν στην τέταρτη περίοδο, πραγματοποιώντας ένα σερί 43-19, με αποτέλεσμα οι Γουίζαρντς να μην μπορούν να αντιδράσουν, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Μπράντλεϊ Μπιλ (29 πόντους, 7 ασίστ).

Το "3 στα 3" έκαναν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, επικρατώντας, εύκολα, των Φιλαδέλφεια Σίξερς με 118-94.
Ο Νράμοντ ο οποίος ήταν σε εξαιρετικό βράδυ, τελείωσε το παιχνίδι έχοντας πραγματοποιήσει double double με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Σέξτον, ο οποίος έβαλε 22 πόντους.
Για τους ηττημένους, Σίμονς και Χάρις είχαν από 15 και 16 πόντους αντίστοιχα, μη μπορώντας να βοηθήσουν την ομάδα τους στο τέλος να πάρει τη νίκη.

Με τους Μπρίτζες, Τζόνσον και Μπούκερ να σκοράρουν ασταμάτητα, οι Φίνιξ Σανς νίκησαν 116-100 τους Κινγκς, μέσα στο Σακραμέντο.
Από την αρχή του παιχνιδιού, η ομάδα του Φοίνιξ επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά που έχτισε με κόπο μέχρι το τέλος.
Αποτέλεσμα να έρθει η νίκη, με τους Μπρίτζες, Τζόνσον και Μπούκερ να έχουν 22, 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.
Για τους Κινγκς, οι Χάλιμπερτον και Χιλντ ήταν αυτοί που προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν, ολοκληρώνοντας το ματς έχοντας 15 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Η καλή άμυνα των Νιου Ορλινς Πέλικανς, σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό, για ακόμα μια φορά, Μπράντον Ίνγκραμ, έφεραν την ήττα για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, 98-95.
Οι Σπέρς, παρότι το πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τον Ρούντι Γκέι (22 πόντους) να θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό, δεν βρήκαν τις φάσεις που ήθελαν με τον Ίνγκραμ να σημειώνει 28 πόντους και να οδηγεί τους Πέλικανς στη νίκη.

Νωρίτερα, οι Ντάλας Μάβερικς διέσυραν τους Κλίπερς, μέσα στο Λος Άντζελες. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.

Όσο για τους Μιλγουόκι Μπακς, το "νταμπλ-νταμπλ" του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έφτανε, με τους Νιου Γιορκ Νικς να φτάνουν στη πρώτη τους νίκη. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν, τα ξημερώματα, στο NBA (Πατήστε επάνω στα ματς για να διαβάσετε στατιστικά)

Νιου Ορλινς Πέλικανς-Σαν Αντόνιο Σπερς 98-95
Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Ορλάντο Μάτζικ 113-120
Σάρλοτ Χόρνετς-Μπρούκλιν Νετς 106-104
Σακραμέντο Κινγκς-Φίνιξ Σανς 100-116
Σικάγο Μπουλς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 128-129
Ιντιάνα Πέισερς-Μπόστον Σέλτικς 108-107
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Φιλαδέλφεια Σίξερς 118-94
Λος Άντζελες Λέικερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 127-91




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ