Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κορυφή για Λιλ και Λιόν, κυνηγάει η Παρί (VIDEO)

Σφαλιάρα για τη Μαρσέιγ, μιζέρια για Μονακό και Σεντ Ετιέν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

LIGUE 1 - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασμπούρ: 4-0

(Πεμπελέ 18', Εμπαπέ 80', Γκέιγ 89', Κεν 90+1')

Εύκολη στο τέλος νίκη για την Παρί που με ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα, καθάρισε με 4-0 τη Στρασμπούρ και παραμένει στο κυνήγι της πρωτιάς και των Λιλ και Λιόν, με ένα βαθμό λιγότερο.

Οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ με τον Πεμπελέ στο 18' και κλείδωσαν τη νίκη με τον Εμπαπέ να κάνει το 2-0 στο 80'. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 89' ο Ιντρίσα Γκέιγ και το 4-0 στις καθυστερήσεις ο Κεν.

 

 

Μονπελιέ - Λιλ: 2-3

(Λαμπόρντ 57', Ντελόρ 70' - Γουεά 23', Ικονέ 67' (πεν.), Γιλμάζ 86')

Δύσκολη και τεράστια νίκη για τη Λιλ που πέρασε με 2-3 από την έδρα της αξιόμαχης Μονπελιέ και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας για συγκάτοικοι τη Λιόν.

Οι Λιλουά άνοιξαν το σκορ με τον Γουεά στο 23' και στο 57' η Μονπελιέ έφερε το ματς στα ίσα με τον Λαμπόρντ να κάνει το 1-1. Η Λιλ πήρε και πάλι προβάδισμα στο 67' με πέναλτι του Ικονέ, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Μονπελιέ επέστρεψε ξανά, με τον Ντελόρ να κάνει το 2-2. Τη νίκη στους φιλοξενούμενους χάρισε στο 88' ο Γιλμάζ κάνοντας το 2-3. 

 

 

Λιόν - Ναντ: 3-0

(Εκαμπί 4', Καντεβέρε 37', Λούκας Πακέτα 44')

Εύκολη νίκη για τη Λιόν που καθάρισε με 3-0 τη Ναντ και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Λιλ.

Οι Λιονέ άνοιξαν το σκορ με τον Εκαμπί στο 4' και στο 37' πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Καντεβέρε. Το 3-0 πέτυχε στο 44' ο Λούκας Πακέτα, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

 

 

Ανζέ - Μαρσέιγ: 2-1

(Ματίας Περέιρα 4', Ντιονί 23' - Ρονγκιέ 76')

Σφαλιάρα για τη Μαρσέιγ που γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Ανζέ, μένοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ματίας Περέιρα στο 4', ενώ στο 23' πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ντιονί. Στο 71' οι Μασαλοί έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν, με τον Παγιέ να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο ο Ρονγκιέ σκόραρε για την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας, κάνοντας το 2-1.

 

 

 

Μονακό - Σεντ Ετιέν: 2-2

(Σοφιάν Ντιόπ 7', Φόλαντ 48' - Ντεμπισί 21', Μπουανγκά 29' (πεν.))

Μοιρασιά για Μονακό και Σεντ Ετιέν που ήρθαν ισόπαλες 2-2 με τους «στεφανουά» να πετυχαίνουν την ολική ανατροπή στο προβάδισμα των Μονεγάσκων που με παίκτη λιγότερο έσωσαν το βαθμό.

Οι Μονεγάσκοι άνοιξαν το σκορ με τον Σοφιάν Ντιόπ στο 7' ενώ στο 21' ο Ντεμπισί έφερε το ματς στα ίσα. Η Σεντ Ετιέν πέτυχε την ολική ανατροπή στο 29' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουανγκά, ενώ στο 35' η Μονακό έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ματατσό. Οι Μονεγάσκοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 48' με τον Φόλαντ να κάνει το 2-2. 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ