Ο Μπας Ντοστ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Ωστόσο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ολλανδικής εφημερίδας «AD», ο 31χρονος επιθετικός αναμένεται να μετακομίσει στο Μπριζ, για λογαριασμό της Κλαμπ.
Ο Ντοστ αποκτήθηκε από τους «αετούς» το καλοκαίρι του 2019, ερχόμενος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ βρέθηκε στο στόχαστρο της βελγικής ομάδας και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Κλαμπ Μπριζ θα προσφέρει στον Ολλανδό στράικερ συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!