Στον ΠΑΟΚ θέτουν το ερώτημα για το αν θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με το γεγονός πως μάνατζερ του Μάριου Σιαμπάνη είναι η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου.
Αναλυτικά το σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ο μιντιακός στόλος του κ. Μαρινάκη αποφεύγει να μπει στην ουσία αποσιωπώντας την εμφανή αδυναμία απαντήσεων στα ερώτηματα που θέσαμε κατ΄επανάληψη και τις κραυγαλέες αντιφάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Αντ΄αυτού επιμένει να λειτουργεί αποπροσανατολιστικά. Κι επειδή η επίκληση εισαγγελέων για αόριστες κατηγορίες που εφευρίσκονται στο πόδι είναι εύκολη, καλύτερα να ασχοληθούν με ξεκάθαρες υποθέσεις, όπως η διαρροή της ΠΑΕ Άρης για αγορά του Ματέο Γκαρσία μέσω Ολυμπιακού.
Διαδικασία που δεν διαψεύστηκε ούτε από τον χορηγό, ούτε από τον χορηγούμενο. Θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με το γεγονός πως μάνατζερ του Σιαμπάνη είναι η γ/δ της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σουλούκου; Αν είναι να απασχολούμε εισαγγελείς, ας το κάνουμε τουλάχιστον για υπαρκτά, σοβαρά και αυταπόδεικτα ζητήματα...»
Ο Άρης απάντησε με την παρακάτω διαρροή:
«Ο εισαγγελέας μπορεί να ασχοληθεί ότι ώρα θέλει με τον Ματέο Γκαρσία και να εξακριβώσει ποιος πλήρωσε τη μεταγραφή και πως πληρώνεται ο παίκτης».
Στη συνέχεια η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, σχολίασε: «Κάποιος εισαγγελέας μπορεί όμως να ασχοληθεί και με υποθέσεις της ΠΑΕ Βέροιας και να βγάλει λαυράκι. Το νου σας...».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ξεκατινιαστείτε. Όσο περισσότερο ξεκατινιάζεστε, τόσο περισσότερα άπλυτα βγαίνουνε στη φορά!