Τρομερό ξύλο και εννέα αποβολές σημάδεψαν τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος Κ-17, στη Βραζιλία, με την Φλουμινένσε να επικρατεί 2-1 της Ατλέτικο Παραναένσε και να κατακτά τον τίτλο.
Τα επεισόδια άρχισαν ύστερα από μία διαμάχη του επιθετικού της Φλουμινένσε, Ζοάο Νέτο με τον παίκτη της Παραναένσε, Ατάιντε, με τη γενική σύρραξη να μην αργεί να προκληθεί και την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Μάλιστα, ο αγώνας διακόπηκε για 10 λεπτά, με τον διαιτητή να δείχνει συνολικά εννιά κόκκινες κάρτες και τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με οχτώ παίκτες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!