Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να δουλεύει κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έπειτα από λίγες μέρες αποφόρτισης, με τον Έλληνα χαφ να προπονείται σε φουλ ρυθμούς στο Κορωπί.
Αντίθετα, στο γυμναστήριο έμεινε ο Σωκράτης Διούδης, δίχως όμως να υπάρχει κάποια ανησυχία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή.
Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά έπειτα από πέντε μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στην Τούμπα, επιστρέφει το απόγευμα στις προπονήσεις της ομάδας αφήνοντας το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!