Διάλογο ζητά με την Ελλάδα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου μετά την απόσυρση του Ορούτς Ρέις, ωστόσο για όλα τα θέματα και όχι μόνο όσα θέτει η ελληνική πλευρά.
Ο Τσαβούσογλου δήλωσε για την απόσυρση του Ορούτς Ρέις: «Υπήρχαν κι άλλες δύο ευκαιρίες για διπλωματία. Η μία όταν είχε αποσυρθεί για συντήρηση και την άλλη φορά, επειδή η Μέρκελ είχε ζητήσει από τον πρόεδρό μας. Τώρα όμως τελείωσαν οι εργασίες του. Τώρα η Ελλάδα, ποια δικαιολογία θα βρεί;»
Για το ζήτημα του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε: «Θέλεις διάλογο μαζί μας, ως δύο γείτονες, να λύσουμε τα ζητήματά μας μέσω της διπλωματίας ή θα συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από την ΕΕ;»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
