Για τρίτη φορά συζητήθηκε ανάμεσα στους εκπροσώπους των συλλόγων της Premier League το θέμα των αλλαγών στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, έπειτα από τις «φωνές» περί του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι παίκτες για κάποιον σοβαρό τραυματισμό λόγω του φορτωμένου προγράμματος αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ο μοναδικός που είχε μείνει να το δηλώνει συνεχώς ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ και τελικά επιβεβαίωθηκε πως δεν είχε ιδιαίτερη βοήθεια, αφού αποφασίστηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης ότι δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση στις αλλαγές για τη συνέχεια της φετινής σεζόν.
Βέβαια, αυτό που εγκρίθηκε είναι η παρουσία 9 αναπληρωματικών στον πάγκο ώστε να συμπληρώνεται 20άδα και να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τον κάθε προπονητή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
