Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ζινεντίν Ζιντάν την Τετάρτη (16/12) καθώς είδε τον Εντέν Αζάρ, να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στη δράση, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με την Αλαβές στις 28 Νοεμβρίου για το πρωτάθλημα. Αυτή ήταν και η τρίτη στιγμή στη σεζόν που η Ρεάλ Μαδρίτης στερήθηκε τις υπηρεσίες του.
Ο 28χρονος άσος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και τέθηκε ξανά στην διάθεση του Ζιντάν, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (16/12) έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα. Πλέον ανεβάζει στροφές ώστε να έτοιμος την επόμενη αγωνιστική στο ματς με την Εϊμπάρ (20/12) εκτός έδρας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
