Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σιαμπάνης: Προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν για να έχω μειωμένη απόδοση

Ο τερματοφύλακας του Άρη τονίζει σε επιστολή του σε Λίγκα και ΕΠΟ πως ενημέρωσε από την πρώτη κι όλας στιγμή την ομάδα του

Με επιστολή του στην Λίγκα και την ΕΠΟ ο τερματοφύλακας του Άρη τοποθετείται για την υπόθεση δωροδοκίας για το ματς Άρης-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η επιστολή του τερματοφύλακα του Άρη

«Όπως γνωρίζετε ήδη, καθώς έχει λάβει το φως της δημοσιότητας το γεγονός, ότι κατέθεσα στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, για το πρωτοφανές στη νεαρή καριέρα μου, περιστατικό, που υπέστη πριν από το παιχνίδι Άρης - ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, και για το οποίο ενημέρωσα αμέσως την ομάδα μου, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσα στις αρμόδιες αρχές, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση, στον αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ Άρης - ΠΑΟΚ.

Προς γνώση και για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ