Η τύχη χαμογέλασαν στον Ολυμπιακό στην κλήρωση των «32» του EuropaLeague. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με την PSV Αϊντχόφεν η οποία στα ματς με τον ΠΑΟΚ έδειξε ότι αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε τελευταίος και απέφυγε όλες τις ισχυρές ομάδες καθώς στο τέλος είχαν απομείνει μόνο η επιλογές της PSV και του Άγιαξ και στάθηκε τυχερός ακόμα και εκεί.
Το πρώτο ματς θα γίνει στο «Καραϊσκάκης» στις 18 Φεβρουαρίου, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» ήταν στους αδύναμους και η ρεβάνς θα γίνει στο Αϊντχόφεν στις 25 Φεβρουαρίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Γεια σου ρε Θόδωρα.......!!!!!
Πραγματικά εύχομαι να κάνει την έκπληξη και να την πάρει την κούπα, όπως έκανε και η Εθνική το 2004. Και ανάλογη πορεία μετέπειτα (μέσα-έξω ήττα από Φερόες κτλ κτλ).
Πέραν της πλάκας πάντως, έχουμε καταλήξει να ευχόμαστε να χάνουν οι ελληνικές ομάδες εξαιτίας των μπουμπουκιων που τις διοικούν, αδιαφορώντας ότι εξαιτίας αυτών των ηττών θα παίζουμε εμείς στο confercence league. Όχι βέβαια ότι μπορούμε και για παραπάνω αυτή τη στιγμή, αλλά και πάλη πονάει.
Καλύτερα να παίζω από τον Ιούνιο προκριματικούς με Ισλανδούς παρά να δω αυτούς να σηκώσουν ευρωπαϊκή κούπα.
Θα ηταν μεγαλη τιμη για την χωρα μας να φερει ενας συλλογος ευρωπαικη κουπα αλλα οχι αυτοι, εδω ειμαι καθετος! Εχουν κανει τα τοσα στο ελληνικο ποδοσφαιρο που σιγα μην στεναχωρηθω κιολας που δεν θα φερουν βαθμους στην Ελλαδα, ας φροντιζαμε εμεις γ αυτο και να μην χαναμε απο καποια Ζορια...αδιαφορω το τι θα κανουν και σιγα μην στεναχωρηθω κιολας αν αποκλειστουν! Και δεν τα λεω συχνα αυτα, γιατι παραδεχομαι οτι τα τελευταια χρονια (με εξαιρεση το '18) εχουν καλυτερη ομαδα απο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εμας μην κοροιδευομαστε! Η καθε ομαδα να κοιταξει ,για τη παρτη της να φερει κανα βαθμο για την χωρα αυτο πιστευω
Και από τον Απρίλιο.. παράλληλα μη σου πω
ΑΝ ΚΑΙ ΑΙΑΞ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΚΕΙ ΜΕ ΠΡΟΙΝΤΑ ΚΑΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΡΕΟΥΛΟ
ΜΕ Π ΤΟ ΡΕΟΥΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Ακόμα και στις κληρώσεις αυτή η ομάδα είναι κ@λοφαρδη.
Δυστυχως βλεπω να περνα..σκεφτομαι οτι εφαγε 4 σε ενα ημιχρονο απ τον παοκ και θεωρω αδυνατον να μην φαει γκολ και απ τον gay...καλη επιτυχια στην ολλανδικη ομαδα