Η ΑΕΛ έχασε από τον ΟΦΗ με 1-0 και ο προπονητής των «βυσσινί», Γιάννης Τάτσης, δήλωσε μετά τον αγώνα πως η ομάδα του βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.
«Δεν παίξαμε τόσο καλά, όσο με τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική, εκεί κάναμε πολλές ευκαιρίες, ενώ σήμερα είχαμε τις προϋποθέσεις, κάναμε τελικές και από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, έχουμε μια δυσκολία εκεί. Κρατάμε ατομικές αποδόσεις είτε θετικές είτε αρνητικές. Είναι μεταβατικό στάδιο για την ομάδα, υπάρχει μια ανισορροπία, μπαίνουν-βγαίνουν παιδιά στο ρόστερ, υπάρχουν τραυματισμοί», σχολίασε σχετικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!