Με πέντε ήττες και 2-10 γκολ, ο Ολυμπιακός κατάφερε, λόγω Μάντσεστερ Σίτι, να προκριθεί στους "32" του Europa League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εμφανίζεται προβληματισμένος με τα λάθη των ποδοσφαιριστών του.
Αναλυτικά όσα είπε, στη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά το 0-2 από την Πόρτο:
Σας έχουμε ακούσει αρκετές φορές να μιλάτε για λάθη της ομάδας. Που οφείλονται αυτά και τι έχετε σκοπό να κάνετε για να διορθωθούν...
"Πρέπει να προβληματιστούμε για τα λάθη αυτά που κάνουμε και να τα διορθώσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε στην συνέχεια. Πάλι κάναμε λάθη και μας κόστισαν το αποτέλεσμα. Το σημερινό αποτέλεσμα με την Πόρτο δείχνει την πορεία μας στον όμιλο και την κατάστασή μας. Πολλά ατομικά λάθη τα οποία μας κόστισαν. Τα νούμερα δείχνουν ότι είναι ισορροπημένα όλα τα ματς που δώσαμε με τις υπόλοιπες ομάδες. Αλλά τα λάθη αυτά που κάναμε μας κόστισαν αρκετά στους αγώνες".
Σας προβληματίζουν τα εύκολα πέναλτι που δίνει η ομάδα;
"Είναι πολλά τα πέναλτι που έχουμε κάνει. Αν εξαιρέσουμε το πέναλτι του Ραφίνια, το οποίο δεν πιστύω ότι ήταν, τα τέσσερα πέναλτι που έχουμε δώσει είναι πολλά".
Νωρίτερα, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην Cosmote TV. Αρχικά τόνισε: "Το σημερινό ματς αντικατοπτρίζει όλη την πορεία μας στον όμιλο. Σήμερα συνέβη ό,τι και στα άλλα παιχνίδια, με ατομικά λάθη και αναποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Εκτός από τα ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, όλα τα άλλα ματς ήταν ισορροπημένα, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε".
Ερωτηθείς για το λόγο που αντικαταστάθηκε ο Μαντί Καμαρά, απάντησε: "Ο Καμαρά δεν έχει πρόβλημα, βγήκε γιατί ήταν η απόφασή μας.
Σχετικά με το αν στοίχισαν στον Ολυμπιακό τα διαδοχικά παιχνίδια και τα προβλήματα απουσιών, είπε: "Υπάρχουν διάφορες αιτίες. Μας συνέβησαν διάφορα σε αυτή τη φάση, αλλά θα πρέπει πάντα να δουλεύουμε για να βρίσκουμε λύσεις σε αυτά τα προβλήματα".
Όσο για την ευρωπαϊκή συνέχεια στο Europa League, είπε: "Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμφανιστεί η ομάδα με καλύτερο επίπεδο και βελτιωμένη φυσική κατάσταση".
Για το Europa League ανέφερε: "Θα έχουμε ένα… mini Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες στο Europa League, θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο".
Τέλος, ο Μαρτίνς τόνισε: "Είναι αναγκαίο να κάνουμε μια διακοπή. Είχαμε μόλις επτά μέρες ξεκούρασης το καλοκαίρι. Ξέρουμε τι πήγε στραβά, τι πρέπει να βελτιώσουμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτούς τους τομείς".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!