Η ρατσιστική επίθεση του τέταρτου διαιτητή στον βοηθό προπονητή της Μπασάκσεχιρ, στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, κυριάρχησε στη χθεσινή βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Για το θέμα, τοποθετήθηκε και ο Ζόρζε Ζέσους, εκφράζοντας μια άποψη που θα συζητηθεί.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μπενφίκα είπε το εξής: "Δεν ξέρω τι συνέβη εκεί και μιλάω μονάχα για περιστατικά για τα οποία έχω απόλυτη επίγνωση όσων έχουν συμβεί. Πάντως, το θέμα του ρατσισμού έχει καταντήσει πλέον να είναι μόδα.
Οτιδήποτε ειπωθεί για έναν μαύρο, ξαφνικά πάντοτε είναι ρατσισμός, ενώ, αν ειπωθεί το ίδιο για έναν λευκό δεν είναι τίποτα. Είναι ένα κύμα που μεταφέρεται πλέον στον κόσμο αυτό...".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
πεστα χρισοστομε.!!!
Τι να πει ρε μαν, αφού δεν έμαθε τι συνέβη εκεί. Δε διαβάζεις?