Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κύπρος: Ένας 13χρονος κι ένας 15χρονος επιτέθηκαν με σφυρί σε συνομήλικό τους

Αιτία η αντιπαράθεση για ένα διαδικτυακό παιχνίδι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια απόπειρα δολοφονίας σοκάρει την Κύπρο καθώς δράστης και θύμα είναι δύο παιδιά μόλις 13 ετών. Όπως γίνεται γνωστό, ένας 13χρονος σε συνεργασία με έναν 15χρονο, επιτέθηκαν σε έναν συνομήλικο του πρώτου με σφυρί στην αυλή του σχολείου τους με αφορμή αντιπαράθεση για ένα διαδικτυακό παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, όπως ανέφερε και ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, «οι δυο ανήλικοι είχαν συνωμοτήσει από πριν, με σκοπό να σκοτώσουν τον 13χρονο μαθητή».

Το γεγονός ενισχύεται και από τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν, αφού εκτός από το σφυρί βρέθηκε ένα μαχαίρι με λεπίδα 25 εκατοστών, καθώς και μια τσάντα που είχαν κρύψει οι δυο νεαροί σε ανοικτό χώρο δίπλα από το σχολείο και στην οποίαν υπήρχαν πέντε μαχαίρια κουζίνας, ένας μπαλτάς και άλλα αντικείμενα.

Ο 13χρονος και ο 15χρονος αφού ανακρίθηκαν χθες στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού στην παρουσία των γονιών τους και λειτουργών των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο.

Για τον 15χρονο αποφασίστηκε όπως οδηγηθεί στο Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων, ενώ για τον 13χρονο, που είναι ποινικά ανεύθυνος, αναμένεται ότι θα αποφασίσει για τα περαιτέρω το δικαστήριο, το οποίο συνεδριάζει σήμερα κεκλεισμένων των θυρών.

Όσον αφορά στο 13χρονο θύμα της επίθεσης, συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με κάταγμα κρανίου, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ