Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ανέβασε ξανά πυρετό ο Πλακιωτάκης. Παραμένει στην ΜΕΘ

Για ένατη μέρα νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην εντατική παραμένει για ένατη ημέρα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένος

Η οξυγόνωσή του ρυθμίστηκε και το περασμένο Σαββατοκύριακο όλα έδειχναν ότι θα μεταφερόταν σε δωμάτιο αφού είχε πέσει και ο πυρετός. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο πυρετός επανήλθε. Οι θεράποντες γιατροί του δίνουν αντιβίωση για να πέσει η θερμοκρασία στα φυσιολογικά επίπεδα του προκειμένου να του χορηγηθεί η νέα θεραπευτική αγωγή.

Ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται στη ΜΕΘ για καλύτερη παροχή οξυγόνου από την προπερασμένη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου είχε εισαχθεί σε μονάδα αυξημένης φροντίδας αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες.

Ο υπουργός βρέθηκε θετικός στο τεστ του κοροναϊού πριν από 16 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 23 Νοεμβρίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ